«Έλα παιδιά, λίγη ντροπούλα κάπου» - Πυρ και μανία η Ναταλία Γερμανού λόγω του Βασίλη Μπισμπίκη

Ξέσπασε για το σάλο που προκάλεσε το περιβόητο ζεϊμπέκικό του

Χαμό έχει προκαλέσει η συνέντευξη που παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην οποία μεταξύ άλλων απάντησε για πρώτη φορά για το περιβόητο ζεϊμπέκικο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή.

«Από μικρός ήμουν δαχτυλοδειχτούμενος, ήμουν πανκ, καμιά οικογένεια δεν ήθελε να κάνει το παιδί τους παρέα μαζί μου, πάντα ήμουν έτσι, και τώρα είμαι –αλλά τότε αυτό περιείχε αγωνία και αντίδραση. Τώρα συμβαίνει το ίδιο γιατί χορεύω ή δεν ξέρω τι άλλο, αλλά δεν υπάρχει η αγωνία να αποδείξω κάτι ή να αντιδράσω. Δεν μ’ ενδιαφέρει καθόλου. Ένα ζεϊμπέκικο χόρεψα κι έγινε θέμα. Εγώ πάντα πήγαινα στα μπουζούκια και χόρευα, αλλά τώρα είναι μια τρέλα.

Expand player

Σε ξεφτιλίζουν και ακούς τα πιο πουριτανικά σχόλια, για το πάχος μου ή δεν ξέρω τι. Απ’ την άλλη, δεν μπορώ να μη ζήσω, γιατί η τέχνη δεν είναι πιο πάνω από τη ζωή. Έτσι θα συνεχίσω και δεν με νοιάζει, ας είναι η ξεφτίλα μου ατελείωτη μέσα στα χρόνια. Αρκεί να μην επηρεάζεται η ευτυχία του παιδιού μου», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός (διαβάστε την εδώ ολόκληρη).

Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού για Μπισμπίκη - Βανδή

Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν το μεσημέρι της Κυριακής 12/3 σχολίασε το εν λόγω απόσπασμα και θέλησε να απαντήσει για όλον αυτόν τον ντόρο που δημιουργήθηκε με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Αν βαρεθήκατε αυτό το ζευγάρι μην το βλέπετε. Τον Βασίλη δεν τον μάθαμε μέσα από τη σχέση του με τη Δέσποινα. Είναι δυο άνθρωποι που έχουν δώσει τις εξετάσεις τους. Είναι ένας πάρα πολύ καλός ηθοποιός, έχει δώσει παραστάσεις που όσοι τις έχουν δει μας έχει σηκωθεί η τρίχα κάγκελο και θεωρώ λίγο άδικο και ντροπιαστικό να καθόμαστε να σχολιάζουμε το ζεϊμπέκικο και τα κιλά του.

Για το body shaming που τα τελευταία χρόνια γίνεται τόσος χαμός, όλα αυτά τα ακυρώσαμε εν μία νυκτί και δείξαμε με το δάχτυλο “να ο Βασίλης” όχι η ηθοποιάρα, η ταλεντάρα που τόσες φορές υποκλιθήκαμε στο παίξιμό του αλλά “ο Βασίλης που χόρεψε ζεϊμπέκικο και έχει λίγη κοιλίτσα και δεν το χόρεψε αριστοτεχνικά.

Έλα παιδιά, λίγη ντροπούλα κάπου!» είπε έξαλλη η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ναταλία Γερμανού: «Αν εξαρτώνταν από τις σεξουαλικές ανωμαλίες των...» - Η αποστομωτική απάντηση της στον Άδωνι Γεωργιάδη

«Η εκπομπή μας ορφάνεψε...» - Μαγκωμένη η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του ALPHA μετά την τραγωδία στα Τέμπη