Ναταλία Γερμανού: «Αν εξαρτώνταν από τις σεξουαλικές ανωμαλίες των...» - Η αποστομωτική απάντηση της στον Άδωνι Γεωργιάδη

Με αφορμή τα λόγια των Ράδιο Αρβύλα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Από το βράδυ της Δευτέρας (6/3) μετά την όλο θυμό έναρξη των Ράδιο Αρβύλα και τα λόγια του Αντώνη Κανάκη (δείτε την εδώ) υπήρξαν έντονες αντιδράσεις, είτε θετικές, είτε αρνητικές. Μέσα στους ανθρώπους, που δεν στήριξαν τα όσα ανέφερε ο παρουσιαστής, ήταν και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης της χώρας μας με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαρισμό στο twitter "έκραξε" και με το παραπάνω την εκπομπή του ΑΝΤ1 και τα όσα ανέφεραν για την τραγωδία στα Τέμπη. Στην συνέχεια, μετά την πληθώρα απαντήσεων στο tweet του Άδωνι Γεωργιάδη, ήταν και η Ναταλία Γερμανού, που με το σχόλιο της έκλεισε πολλά στόματα, κακοπροαίρετων.

Τα σχόλια των Γερμανού & Γεωργιάδη στο twitter

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη πως δεν γίνεται να συγκρίνεται μια κακοποιητική συμπεριφορά ενός ανθρώπου με τις ευθύνες που έχει ένας υπουργός, όταν ειδικά κρίνεται η ασφάλεια των πολιτών της χώρας.

«Κύριε Υπουργέ -με κάθε σεβασμό, αν οι ζωές των πολιτών, εξαρτώνται από τις σεξουαλικές ανωμαλίες του συνεργάτη των Αρβύλα να το συζητούσαμε. Αλλά ο Υπουργός Μεταφορών οφείλει να ξέρει τα πάντα. Για την ασφάλειά μας είναι υπεύθυνος όχι για την ψυχαγωγία μας» έγραψε η Ναταλία Γερμανού.

«Αγαπητή κυρία Γερμανού, α) οι σεξουαλικές ανωμαλίες κάποιου είναι δικό του θέμα, ο εξευτελισμός γυναικών όμως ποινικό αδίκημα και σοβαρό. Όταν το κάνει ο διπλανός σου συνεργάτης επί χρόνια και η δικαιολογία σου είναι «δεν το κατάλαβα» τουλάχιστον έχεις την συστολή να μην κουνάς το δάκτυλο σε άλλους. Στοιχειώδες. Β) δεν ξέρω εάν νομίζετε ότι ο Υπουργός είναι κάτι σαν Θεός που γνωρίζει τα πάντα αλλά εάν αυτό νομίζετε κάνετε λάθος.

Και εμείς είμαστε άνθρωποι όπως όλοι. Καθήκον του Υπουργού είναι να έχει μηχανήματα που δουλεύουν, εδώ δούλευαν όλα και και διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου που εδώ υπήρχαν αλλά παραβιάστηκαν. Το δυστύχημα έγινε διότι ο άπειρος Σταθμάρχης έκανε 3 συνεχόμενα λάθη και ο Προϊστάμενος του κακώς τον επέλεξε με τόσο μικρή προϋπηρεσία για βραδινή υπηρεσία.

Ήδη και οι δύο ελέγχονται από την Δικαιοσύνη πάνω στο Πένθος και στον πόνο που όλοι αισθανόμαστε ας μην καταργήσουμε την λογική μας. Αλλά θα μου επιτρέψετε να σας ρωτήσω: συμφωνείτε με την προτροπή Κανάκη να φιμώσουν τον @ArisPortosalte ή οποιονδήποτε έχει άλλη άποψη από την δική σας;».

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Κανείς μα κανείς δεν πρέπει να φιμώνεται. Όλοι να μιλάνε. Κι εσείς κι εμείς, όλοι. Διάλογος, αντίλογος».