«Μπορεί να έχει ακούσει, αλλά...» - Έτσι διαχειρίζεται ο Μπισμπίκης όσα διαβάζει ο γιος του για την προσωπική του ζωή

Μετά το σάλο, που συμβαίνει σχετικά με εκείνον και τη Βανδή

NDP

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι για πολλούς λόγους πρόσωπο της επικαιρότητας, αφού ο ηθοποιός γίνεται είδηση τόσο με τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, όσο και μέσα από το πόσο αυθόρμητος είναι σε κοινές τους εξόδους.

Ο ίδιος ωστόσο έχει αποφασίσει να ζει τη ζωή του και να μην πτοείται από αδιάκριτα βλέμματα και δηλώσεις και αυτό φάνηκε για μία ακόμη φορά από τις δηλώσεις, που παραχώρησε σε νέα του συνέντευξη, η οποία προβλήθηκε και στο Πρωινό μας τη Δευτέρα 20/3 (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για τις σχέση της Βανδή με την αδερφή του Μπισμπίκη).

Expand player

Ο Μπισμπίκης λοιπόν δεν αναφέρθηκε μόνο στο κομμάτι της προσωπικής του ζωής και τη σχέσης του, αλλά και στο γιο του, τον οποίο όσο και αν θέλει να προστατέψει ξέρει πως έχει πρόσβαση στα μέσα και θα διαβάσει για εκείνον.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη για το γιο και τη σχέση του

Μόνο φασαρία; Δεν εκνευρίζεσαι όταν επί μέρες γίνεσαι πρώτη είδηση επειδή πήγες στα μπουζούκια;

Όχι, γιατί χέστηκα για την αποδοχή. Δεν μου χαλάει κάτι. Ούτε με προσδιορίζει όλη αυτή η φασαρία. Εγώ κινούμαι με τον τρόπο που με κάνει να νιώθω καλά. Θέλω να είμαι ευτυχισμένος. Και το παιδί μου και η Δέσποινα και όλοι οι δικοί μου να είμαστε μια χαρά.

Το μόνο που μπορεί να με κάνει τούρμπο είναι αν έτσι όπως καθόμαστε τώρα, σηκώσει ο άλλος τη φωτογραφική μηχανή. Γιατί το κάνεις, ρε φίλε; Δηλαδή οι περισσότερες φωτογραφίες που βγήκαν με τη Δέσποινα, στα Εξάρχεια, στην Αράχωβα, οπουδήποτε, δεν ήταν καν από παπαράτσι. Δηλαδή τι νομίζουν; Ότι χορεύω περιμένοντας ότι θα τραβήξει ο άλλος με το κινητό; Το κάνω γιατί γουστάρω.

Αυτές τις συμβουλές δίνεις και στο παιδί σου;

Το παιδί μου είναι μικρό ακόμα. Αλλά γενικά δεν είμαι άνθρωπος που συμβουλεύει. Το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι να έχω σύνδεση μαζί του. Να μπορεί να μου μιλάει, να είναι ειλικρινής, να μη φοβάται να μου εκφράζει ό,τι θέλει και ό,τι σκέφτεται.

Φαντάζομαι ότι ξέρει τι δουλειά κάνεις.

Εννοείται. Δεν μπορεί να δει ακόμη τις παραστάσεις μου, αλλά μεγάλωσε μέσα στο Cartel.

Στην τηλεόραση δεν σε έχει δει;

Ναι, τότε που έκανα τον Βόσκαρη στις «Άγριες Μέλισσες» μου είχε πει ότι είμαι πολύ κακιασμένος.

Σου έχει πει ποτέ ότι άκουσε τους γονείς φίλων του να σε κουτσομπολεύουν;

Μπορεί να έχει ακούσει κάτι τέτοιο, αλλά δεν έχει τύχει ακόμη να μου το πει.

Σε έχει ρωτήσει ποτέ γιατί έγινες ηθοποιός;

Όχι ακόμη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Αντώνη, θα σου πάρω το μικρόφωνο»: Η σπόντα του Ρέμου για τον Μπισμπίκη και η αποστομωτική απάντηση της Βανδή! Ούρλιαζαν οι θαμώνες

Βασίλης Μπισμπίκης: «Ενώ με ήθελαν ως ταλέντο, δεν με πήραν γιατί...» - Ο πραγματικός λόγος που τον απέρριψαν από το Εθνικό Θέατρο