«Αντώνη, θα σου πάρω το μικρόφωνο»: Η σπόντα του Ρέμου για τον Μπισμπίκη και η αποστομωτική απάντηση της Βανδή! Ούρλιαζαν οι θαμώνες

Το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αντώνη, θα σου πάρω το μικρόφωνο»: Η σπόντα του Ρέμου για τον Μπισμπίκη και η αποστομωτική απάντηση της Βανδή! Ούρλιαζαν οι θαμώνες

Στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος με την παρέα του. Ο τραγουδιστής διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ ερμήνευσε και κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Δεν έλειψαν ωστόσο και τα πειράγματα ανάμεσα τους. Μετά την απίστευτη σπόντα για τα δημόσια τετ α τετ με τον Βασίλη Μπισμπίκη που έγινε viral, της πέταξε και το "καρφί" του, με την ίδια ωστόσο να τους δίνει μια αποστομωτική απάντηση.

«Έχω να θυμάμαι τα ωραιότερα χρόνια μαζί σου και τα ωραιότερα που θα έρθουν. Γιατί εμείς δεν τελειώνουμε, έτσι;» σχολίασε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος, ενώ συνέχισε «Τι άλλο να πω; Να την αγαπάτε τη Δέσποινα, γιατί είναι καταπληκτικό παιδί και είναι έτσι, χρόνια τώρα και θα παραμείνει. Και τώρα ζει τη δεύτερη εφηβεία της».

Η ασποστομωτική απάντηση της Βανδή στον Ρέμο

Η Δέσποινα Βανδή ωστόσο, δεν γινόταν να μην του απαντήσει καταλλήλως, αφού η ίδια περνάει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της.

«Δεν είναι δεύτερη εφηβεία, είναι δεύτερη ευκαιρία», είπε και αποθεώθηκε από τους θαμώνες στο μαγαζί που ούρλιαζαν και σφύριζαν «Αντώνη, θα σου πάρω το μικρόφωνο. Δεν ξέρω ποιος είναι χειρότερος, αυτός ή ο Μάστορας;», συνέχισε!

@antonisderiz

#vandi#remos #enastron

♬ πρωτότυπος ήχος - Antonis Deriz
@antonisderiz

#vandi #remos Δύο ψέματα#enastron

♬ πρωτότυπος ήχος - Antonis Deriz

Ο Ρέμος είχε τρολάρει και το ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη

Αφού λοιπόν το ζευγάρι δείχνει να έχει χιούμορ και να χλευάζει την όλη κατάσταση, τον ίδιο δρόμο ακολουθούν και άλλοι φίλοι τους, που κάνουν αναπαράσταση του βίντεο.

Μάλιστα φαίνεται, πως ο Ρέμος απολαμβάνει τόσο όλο το ντόρο, που έχει δημιουργηθεί και έτσι την Κυριακή 26/2 κυκλοφόρησε στο Tik Tok η νέα ατάκα του για τον Μπισμπίκη.

«Μπράβο ρε κοπελάρα μου! Μωρέ μπράβο… Αυτά είναι… Αυτές είναι ζεϊμπεκιές, ρε! Μπισμπίκης και μαλα…ς! Αυτά είναι ζεϊμπέκικα», είπε ο Αντώνης Ρέμος.