Τον τρόλαρε επί σκηνής - Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου για τον ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη και τα φιλιά με την Βανδή

Το έκανε στο μαγαζί που εμφανίζονταν!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τον τρόλαρε επί σκηνής - Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου για τον ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη και τα φιλιά με την Βανδή

Εδώ και μια εβδομάδα το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης είναι το πρώτο θέμα συζήτησης μετά τα το επικό ζεϊμπέκικο του ηθοποιού στην σκηνή του νυχτερινού μαγαζιού, που εργάζεται η τραγουδίστρια (δείτε το εδώ) και τα δημόσιο φιλιά του, που ενόχλησαν αρκετό κόσμο (δείτε εδώ μερικούς).

Βέβαια, αυτή η "εμφάνιση" δεν μπορούσε να μην σχολιαστεί και από τους χρήστες του twitter, πολλοί ήταν αυτοί που τους υποστήριξαν και θέλησαν να τους πουν μπράβο για την αγάπη που έχει ο ένας στον άλλον, αλλά υπήρχαν και αυτοί που δεν τους άρεσε τόσο αυτή η κατάσταση και τους "έκραξαν" δίχως αύριο (δείτε εδώ τα σχόλια).

Το ζευγάρι συζητιέται συνεχώς, από την πρώτη στιγμή που έκανε γνωστό τον έρωτά του, αφού οι δημόσιες εκδηλώσεις συναισθημάτων του ενός προς τον άλλον είναι όχι μόνο συχνές, αλλά για κάποιους και υπερβολικές - δείτε εδώ την απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη. Ακόμη, μέσα σε αυτούς που δεν το άφησαν ασχολίαστο ήταν και ο Αντώνης Ρέμος.

Το επικό τρολάρισμα του Ρέμου σε Βανδή και Μπισμπίκη

Ο συνάδελφος της Δέσποινας Βανδή, Αντώνης Ρέμος, όσο και η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη (δείτε εδώ την απάντηση της) ήταν από αυτούς που δεν τους υποστήριξαν και τόσο. Το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη φαίνεται πως ζήλεψε ο Αντώνης Ρέμος, καθώς στο κέντρο που εμφανίζεται έκανε την δίκη του αναφορά στο viral χορευτικό του ηθοποιού για τα μάτια της αγαπημένης του, Δέσποινας Βανδή.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ερμηνευτής, ενώ ήταν επί σκηνής, έκανε το δικό του σχόλιο για το θέμα που έχει μονοπωλήσει τα media τις τελευταίες ημέρες, τρολάροντας τον χορό του Μπισμπίκη στην πίστα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή.

Ο Αντώνης Ρέμος είπε χαρακτηριστικά «Να ρίξω κι εγώ μια ζεϊμπεκιά, της μόδας είναι. Τα κιλά τα έχω!», με το τρολάρισμά του να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.