Φώναζαν και σφύριζαν οι θαμώνες - Ο Μπισμπίκης ανέβηκε στην πίστα, κλωτσούσε πανέρια και έδινε φιλιά στην Βανδή

Το βίντεο που κυκλοφορεί και αποδεικνύει πόσο ερωτευμένοι είναι! Τους αποθέωσαν όλοι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φώναζαν και σφύριζαν οι θαμώνες - Ο Μπισμπίκης ανέβηκε στην πίστα, κλωτσούσε πανέρια και έδινε φιλιά στην Βανδή

Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους. Έχουν βρει ο ένας τον έρωτα στα μάτια του άλλου και μπορεί στην αρχή να κρατούσαν χαμηλό προφίλ από τα media για να μην εκθέσουν τη σχέση τους, πλέον όμως ο έρωτας αυτός δεν μπορεί να κρυφτεί.

Ο ηθοποιός μάλιστα, βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του σε κάθε της βήμα και απόφαση. Συχνά μάλιστα, τον βλέπουμε να δίνει το παρών στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και τραγουδά. Πολλές φορές, έχουμε δει βίντεο και φωτογραφίες από τρυφερές τους κινήσεις που μαρτυρούν πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Το νέο βίντεο με το χορό και τα φιλιά του Μπισμπίκη στην Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης λοιπόν, βρέθηκε ξανά στο κέντρο που εμφανίζεται Δέσποινα Βανδή, όμως αυτή την φορά δεν έμεινε μόνο στα πρώτα τραπέζια. Την ώρα που τραγουδούσε το κομμάτι "Ένα τσιγάρο διαδρομή", εκείνος ανέβηκε στην πίστα και ξεκίνησε να χορεύει ζεϊμπέκικο, κλοτσώντας τα πανέρια από τα πόδια του.

Όπως ήταν λογικό οι θαμώνες φώναζαν και σφύριζαν, αποθεώνοντας την στιγμή. Ειδικά, όταν ο ηθοποιός φίλησε την τραγουδίστρια!

Κράξιμο για τα δημόσια φιλιά τους

Σχετικά με τη σχέση Βασίλη και Δέσποινας μίλησε την Κυριακή 29/1 στο Γειά σου ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο επιχειρηματίας, που γνωρίζει όσο κανείς άλλος την Αθήνα τη νύχτα.

«Εγώ ειλικρινά έχω καταβάλει τεράστιες προσπάθειες να βρω τρόπο να το λύσουμε αυτό. Δεν λύνεται το τσιγάρο. Όσο υπάρχουν κέντρα διασκέδασης θα καπνίζει ο κόσμος μέσα. Δεν έκαναν και κανένα έγκλημα, ένα τσιγάρο άναψαν.Εγώ έχω τις αντιρρήσεις μου σε ορισμένα πράγματα.

Μέχρι ένα σημείο επιτρέπεται. Όταν είσαι κριτής σε μια εκπομπή και έχεις και κάποια παιδιά μεγάλα, θέλει κάποιο σεβασμό αυτό το πράγμα. Ο Βοσκόπουλος μου λέει μια φορά: με τρώει το κεφάλι μου. «Ε ξύσου» του λέω εγώ. «Τρελός είσαι; Με βλέπουν όλοι» μου λέει. Ήξερε ότι είναι ο Βοσκόπουλος και προστάτευε τον εαυτό του», είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος