Η κίνηση της Βανδή προς τον Μπισμπίκη που έφερε τον χαμό στα μπουζούκια - Γύρισε προς το μέρος του και του είπε...

Φουλ ερωτευμένο το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η κίνηση της Βανδή προς τον Μπισμπίκη που έφερε τον χαμό στα μπουζούκια - Γύρισε προς το μέρος του και του είπε...

Μπορεί πριν από μερικές ημέρες να ταξίδεψε στο Λονδίνο για τα γενέθλια της κόρης της (δείτε την ανάρτηση), ωστόσο, η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στην Ελλάδα, αφού τραγουδά σε πολύ γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Κλασικός και αγαπητός θαμώνας του μαγαζιού λοιπόν είναι ο αγαπημένος της Βασίλης Μπισμπίκης.

Η τραγουδίστρια διανύει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της, όπως άλλωστε έχει εξομολογηθεί και η ίδια, αφού είναι τρελά ερωτευμένη με τον ηθοποιό. Έχει βρει έναν άνθρωπος που την καταλαβαίνει και την στηρίζει πάρα πολύ σε όλα.

Η τρυφερή στιγμή Μπισμπίκη - Βανδή στα μπουζούκια

Το βράδυ του Σαββάτου 11/2 λοιπόν, ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε ξανά στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Δέσποινα Βανδή, για να την απολαύσει και να περάσουν όμορφα το βράδυ τους. Επί σκηνής η τραγουδίστρια του αφιέρωνε κομμάτια και εκείνος το απολάμβανε.

Κατά την διάρκεια μάλιστα του προγράμματος, του έκανε και μια τρυφερή εξομολόγηση. «Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν», του είπε, βλέποντας τον στα πρώτα τραπέζια. Όπως ήταν λογικό και επόμενο όλο το μαγαζί τους καταχειροκρότησε.

Το ζευγάρι με κάθε ευκαιρία δείχνει πόσο ερωτευμένο είναι. Μάλιστα, μαζί είχαν επισκεφτεί μια ταβέρνα σε ολιγοήμερες διακοπές τους στην Πάρο, όπου η Δέσποινα Βανδή δεν δίστασε να κάτσει στο σοκάκι και να ερμηνεύσει με την ψυχή της το γνωστό τραγούδι «Αυτή η νύχτα μένει» που παραπέμπει στη σειρά που πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος της.

Το βίντεο με την Δέσποινα Βανδή να τραγουδάει, καθισμένη στο σοκάκι του νησιού έχει γίνει viral στο ΤikTok με τους θαυμαστές της να αφήνουν σχόλια αγάπης και θαυμασμού για την Δέσποινα Βανδή και την ερμηνεία της.