«19 χρόνια πριν...» - Οι συγκινητικές ευχές της Δέσποινας Βανδή στη Μελίνα Νικολαϊδη για τα γενέθλιά της 

Η φωτογραφία τους από το παρελθόν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / desp1navandi
Instagram / desp1navandi

Πολύ σημαντική και ιδιαίτερη είναι η σημερινή 8/2 μέρα για την Δέσποινα Βανδή, καθώς σαν σήμερα πριν από 19 χρόνια γεννήθηκε η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, στην οποία τρέφει τεράστια φυσικά αδυναμία και μαζί με τον γιο της, είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Η τραγουδίστρια αυτές τις ημέρες βρέθηκε στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει η Μελίνα, για να περάσει μαζί την ημέρα των γενεθλίων της, ωστόσο απών ήταν ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, ο οποίος όμως έσπευσε μέσα από μια ανάρτηση, να στείλει στην αγαπημένη του τις ευχές του (δείτε την εδώ).

Το βράδυ της Τρίτης 7/2 η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο στο οποίο η Μελίνα Νικολαΐδη σβήνει την τούρτα των γενέθλιών της (δείτε το εδώ), ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης 92 η αγαπημένη τραγουδίστρια της ευχήθηκε δημόσια αναρτώντας κάποιες φωτογραφίες της από την παιδική της ηλικία μέχρι και σήμερα.

Οι δημόσιες ευχές της Δέσποινας Βανδή στη Μελίνα Νικολαϊδη για τα γενέθλιά της

«19 χρόνια πριν ήρθε και φώτισε τη ζωή μου…και μετά όλα αλλιώς!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Δέσποινα Βανδή.

Οι πρώτες δηλώσεις της για το σύντροφο της κόρης της

Την Δέσποινα Βανδή συνάντησε ο δημοσιογράφος του Πρωινού του ΑΝΤ1, Γρηγόρη Μπάκας κατά την αναχώρηση της από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό το Λονδίνο. Εκεί μένει η κόρη της η οποία έγινε 19 ετών και θέλησε να περάσουν μαζί μερικές ημέρες.

«Έχει γενέθλια το παιδάκι μου. Γίνεται 19», είπε η Δέσποινα Βανδή και συνέχισε «Προλαβαίνω όπως όλες οι εργαζόμενες μητέρες, είμαι χαρούμενη».

Όσον αφορά την σχέση της κόρης της, Μελίνας Νικολαΐδη με τον personal trailer Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, από το περασμένο καλοκαίρι.

«Εμένα με νοιάζει που το παιδί μου είναι ευτυχισμένο. Και οι δύο είναι ευτυχισμένοι και αυτό θέλει ο κάθε γονιός, έτσι δεν είναι;», ανέφερε ενώ στην αρχή ήταν διστακτική.