Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν βάζουν φρένο στους...» - Η σπόντα της για τους Βανδή&Μπισμπίκη

«Μπορείς κάποιος να σκεφτόταν πως επειδή είναι πρόσωπα προβολής»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν βάζουν φρένο στους...» - Η σπόντα της για τους Βανδή&Μπισμπίκη

Το πρωί της Δευτέρας (20/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» αφιέρωσαν χρόνο για να σχολιάσουν το βίντεο με το φιλί των Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη μέσα στα μπουζούκια, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (δείτε το εδώ).

Βέβαια το συγκεκριμένο, "παθιασμένο" βίντεο με την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό, δεν γινόταν να μην σχολιάσουν οι χρήστες του twitter, που άλλοι τους έκραζαν και άλλου ζητοκραύγαζαν θέλοντας να βιώσουν τον έρωτα που ζουν και οι ίδιοι.

Τα σχόλια της Μελέτη για το βίντεο των Βανδή και Μπισμπίκη

Το εν λόγω βίντεο θέλησε να σχολιάσει η Ελεονώρα Μελέτη με τους συνεργάτες της, στην εκπομπή του MEGA.

Η παρουσιάστρια σχολίασε χαρακτηριστικά: «Εγώ το απολαμβάνω, μου αρέσουν πάρα πολύ και δεν μπορώ με τίποτα να ενοχοποιήσω κάτι τόσο ωραίο και αληθινό. Αλλά και την ανάγκη των ανθρώπων, όχι να το μοιράζονται δημόσια, αλλά να μην αποτρέπουν του εαυτούς τους από το να εκδηλώσουν δημόσια.

Δεν είναι ότι το διαφημίζουν, είναι ότι απλά δεν βάζουν φρένο στον εαυτό τους, στο να το εκδηλώσουν. Κανονικά μπορείς κάποιος να σκεφτόταν πως επειδή είναι πρόσωπα προβολής, ίσως να βάζανε έναν περιορισμό».

Τι κρύβεται πίσω από το τραγούδι που χόρευε στο βίντεο ο Μπισμπίκης

Το απόσπασμα από το βίντεο προβλήθηκε και στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γειά σου, την ίδια ημέρα, και η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για το ζευγάρι. Πιο συγκεκριμενα, αναφέρθηκε στο τραγούδι που χόρευε ο Μπισμπίκης εκείνη τη στιγμή, εξηγώντας ποια είναι η ιστορία πίσω από αυτό.

«Το “Ένα τσιγάρο διαδρομή είναι το τραγούδι τους. Είναι το τραγούδι που έγραφε όταν ερωτευόντουσαν. Το λέει και ο στίχος, είναι τρομερό», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.