«Η μονίμως γυμνασμένη ξεπέρασε την μπυροκοιλιά του» - Σάλος στο twitter με το βίντεο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη

Δεκάδες οι αντιδράσεις που δέχτηκαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η μονίμως γυμνασμένη ξεπέρασε την μπυροκοιλιά του» - Σάλος στο twitter με το βίντεο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη

Χαμός επικρατεί από νωρίς το πρωί της Κυριακής 19/2 όταν και διέρρευσαν διάφορα βίντεο από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή. Στα βίντεο αυτά φαίνεται καθαρότατα ο Βασίλης Μπισμπίκης πάνω στην πίστα ντυμένος στα μαύρα, να χορεύει ζεϊμπέκικο, να κλωτσάει τα πανέρια από τα πόδια του και να φιλάει την αγαπημένη του - δείτε εδώ το βίντεο.

Μπορεί στην αρχή τόσο ο ηθοποιός όσο και η τραγουδίστρια να ήθελαν να κρατούν χαμηλό προφίλ από τα media για να μην γίνονται θέμα συζήτησης ωστόσο, πλέον ο έρωτας που ζουν δεν κρύβεται με τίποτα και σίγουρα ούτε και οι ίδιοι θέλουν να τον κρύψουν.

Η σχέση τους το τελευταίο διάστημα έχει συζητηθεί πολύ έντονα και περισσότερο στα social media. Στις εκπομπές συζητάνε απλά την είδηση και δεν το αναλύουν περισσότερο, όπως κάνουν ειδικά στο twitter.

Τα σχόλια του twitter για Βανδή και Μπισμπίκη

Το twitter χθες 19/2 πήρε "φωτιά" από τα σχόλια χρηστών! Άλλοι τους έκραζαν μιλώντας για "γεροντοέρωτα" και γράφοντας πως εξευτελίζονται, άλλοι όμως ζητούσαν να βιώσουν τον έρωτα που ζουν και οι ίδιοι.

Τι κρύβεται πίσω από το τραγούδι που χόρευε στο βίντεο ο Μπισμπίκης

Το απόσπασμα από το βίντεο προβλήθηκε και στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γειά σου, την ίδια ημέρα, και η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για το ζευγάρι. Πιο συγκεκριμενα, αναφέρθηκε στο τραγούδι που χόρευε ο Μπισμπίκης εκείνη τη στιγμή, εξηγώντας ποια είναι η ιστορία πίσω από αυτό.

«Το “Ένα τσιγάρο διαδρομή είναι το τραγούδι τους. Είναι το τραγούδι που έγραφε όταν ερωτευόντουσαν. Το λέει και ο στίχος, είναι τρομερό», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.