Τον ξεφτίλισε δημόσια - Η αποστομωτική ανάρτησή της πρώην συζύγου του Μπισμπίκη για το βίντεο με τη Βανδή

Ασύλληπτο...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πρώτο θέμα συζήτησης έχουν γίνει και πάλι ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή με τον έρωτα τους να παίζει για άλλη μια φορά σε όλα τα κανάλια, αλλά και στα social media, με αφορμή τη νέα εμφάνιση του ηθοποιού στο μαγαζί, που τραγουδάει η καλή του.

Ο Μπισμπίκης είχε έντονη διάθεση το Σάββατο 18/2 και μάλιστα απαθανατίστηκε από τους θαμώνες πάνω στην πίστα, κάνοντας κινήσεις, που σε κάποιους φάνηκαν υπερβολικές (δείτε εδώ το βίντεο).

Γενικότερα ο τρόπος, που δείχνει ο ένας στον άλλον την αγάπη του είναι πολύ ωραίος, ωστόσο τη συγκεκριμένη ημέρα ο ηθοποιός, όσο χόρευε στην σκηνή πέταγε με τα πόδια του πανέρια στο κοινό και φαινόταν να μη μπορεί να σταθεί καλά στα πόδια του.

Σε κάθε περίπτωση, κανένας από τους δύο δε βγήκε να πάρει θέση και να σχολιάσει τα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν με την κόρη της Βανδή από τη μεριά της να τους υπερασπίζεται.

Βανδή Μπισμπίκης

Βανδή Μπισμπίκης

Η αινιγματική ανάρτηση της πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη

Αίσθηση πρέπει να πούμε, πως προκαλεί η ανάρτηση, που έκανε η πρώην σύζυγός του Βασίλη Μπισμπίκη και μητέρα του παιδιού τους, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, την οποία έκανε τη Δευτέρα 20/2 στο instagram.

Μπορεί η ίδια να μην αναφέρει πουθενά τα ονόματα Μπισμπίκης και Βανδή, σε κάθε περίπτωση όμως η λεζάντα, που επέλεξε να γράψει αλλά και η συγκυρία, δείχνουν όλα μαζί, πως πάνε στις κινήσεις του ηθοποιού...

«Αμαρτίαι γονέων, παιδεύουσι τέκνα.-», έγραψε η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Όσα έλεγε πριν χρόνια ο Βασίλης Μπισμπίκης για την πρώην σύζυγό του

Εδώ και λίγες ημέρες έχει επανέλθει στο φως της δημοσιότητας μια συνέντευξη προ 12ετίας που είχε παραχωρήσει ο ηθοποιός στον ΑΝΤ1 και μιλούσε για τον έρωτα και την γνωριμία του με την πρώην σύζυγό του.

«Όταν γνώρισα την Κωνσταντίνα ήμουν ηθοποιός. Την γνώρισα σε ένα κλαμπ και ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Ήταν μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Για μένα ο κεραυνοβόλος έρωτας ήταν ένα πάθος κι ένας έρωτας στα όρια της τρέλας. Η χημεία ήταν τόσο καλή που δεν μπορούσα να την διαχειριστώ, νόμιζα θα τρελαθώ με αυτό που μου συνέβαινε. Δεν ξέρω αν συνειδητά το καταλαβαίνεις αυτό. Τρία χρόνια μετά τον γάμο, γιατί είμαστε 6 χρόνια μαζί, συνεχίζει να υπάρχει αυτό το πάθος».

Σήμερα, όμως, μόνο μια γυναίκα υπάρχει για τον Βασίλη Μπισμπίκη και το φωνάζει αφού είναι ένας άντρας που ποτέ δεν έκρυψε τα συναισθήματά του.