«Η αγαπημένη... τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!» - Η Ελένη Βιτάλη έκραξε άσχημα Μπισμπίκη και Βανδή

«Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες με τα βίντεο που κυκλοφορούν από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέβηκε στην σκηνή χορεύοντας ζεϊμπεκικο και στη συνέχεια τραγούδησε με την αγαπημένο του η οποία κάθισε στα πόδια του.

Τα εν λόγω βίντεο έχουν ήδη κάνει χαμό στο twitter με τις απόψεις να διίστανται. Άλλοι λένε πως είναι ντροπή μεγάλη άνθρωποι να συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο, ενώ άλλοι ζητούν έναν έρωτα σαν τον δικό τους - δείτε εδώ τι γράφουν.

Το ζευγάρι ωστόσο, σχολιάστηκε έντονα και από τις εκπομπές με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει μεταξύ άλλων «Δεν με πειράζει εμένα αυτό με τα παιδιά. Γι’ αυτούς τους δύο, αυτό εδώ δημόσια, είναι οκ; Δεν το έχουν μετανιώσει θεωρείτε;» - δείτε εδώ την αντίδραση του.

Τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχουν βγει να τοποθετηθούν δημόσια παρά τον χαμό που έχει δημιουργηθεί και όπως φαίνεται ούτε και θα το κάνουν, καθώς ποτέ δεν θέλουν να δίνουν περισσότερη τροφή για σχολιασμού.

Η Ελένη Βιτάλη όμως του κατέκραξε

Η Ελένη Βιτάλη, που διατηρεί προφίλ στο Facebook με το όνομα Ελένη Ξύδη, αφού χρησιμοποιεί το επίθετο του συζύγου της, βλέποντας το γεγονός να αναδημοσιεύετε, σχολίασε ένα σχετικό άρθρο που μιλούσε για το όλο γεγονός στο νυχτερινό κέντρο.

«Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!», έγραψε.

Και σε νέο σχόλιο επίσης σημείωσε: «Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη... τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!».

Ελένη Βιτάλη για Βανσή Μπισμπίκη