«Κάνουν αυτά τα πράγματα δημόσια και...» - "Χείμαρος" ο Γιώργος Λιάγκας με το βίντεο Βανδή & Μπισμπίκη

«Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κάνουν αυτά τα πράγματα δημόσια και...» -

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη και τα φιλιά στη Δέσποινα Βανδή την ώρα που του τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται κάθε Σαββατοκύριακο -δείτε το εδώ.

Μάλιστα, το εν λόγω σκηνικό συζητήθηκε και το πρωί της Δευτέρας 20/2 στην εκπομπή Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει πως όταν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι τους ακολουθούσαν στην αρχή τη σχέση τους, ο ηθοποιός έβγαινε εκνευρισμένος για το “κυνηγητό” και πλέον οι δηλώσεις του είναι άκυρες.

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για Βανδή - Μπισμπίκη

«Δεν πήγαν να φάνε ένα φαγητό παιδιά. Δούλευε η Δέσποινα Βανδή και την ώρα της δουλειάς της, πάει ο Βασίλης Μπισμπίκης, βάζει και τα χέρια πίσω, μάγκας… Και ο συμβολισμός παίζει ρόλο. Το βράδυ υπάρχει μία χαλάρωση σε όλα τα πράγματα. Μπορεί να πιεις κι ένα ποτήρι παραπάνω… Η Δέσποινα δεν έκανε κάτι, ο Βασίλης ανέβηκε πάνω στη σκηνή. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να τους ξέφυγε, από τον πολύ τον έρωτα. Σήμερα το βλέπουν. Οι ίδιοι με αυτό που βλέπουν είναι οκ; Διαφωνώ με τη λογική κάποιων που λένε ότι υπάρχουν παιδιά. Τα παιδιά της Δέσποινας είναι μεγάλα και χαίρονται που η μαμά τους έχει βρει έναν μεγάλο έρωτα. Δεν με πειράζει εμένα αυτό με τα παιδιά. Γι’ αυτούς τους δύο, αυτό εδώ δημόσια, είναι οκ; Δεν το έχουν μετανιώσει θεωρείτε;.

Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Το ζηλεύω και λίγο που ερωτεύτηκαν τόσο πολύ που έχουν σχεδόν ξεμωραθεί και κάνουν αυτά τα πράγματα δημόσια. Δεν το λέω ειρωνικά. Μακάρι να μου τύχει κι εμένα ένας έρωτας, να κεραυνοβοληθώ και ό,τι πιστεύω μέχρι εκείνη την ώρα, να αλλάξω. Να διαψευστώ. Πιστεύετε ότι αν στον Μπισμπίκη έλεγαν πριν 10 χρόνια ότι θα ερωτευτείς μία σταρ του lifestyle και θα πας στα μπουζούκια να τη φιλάς στο στόμα, τι θα έλεγε;», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής -δείτε εδώ και τα σχόλια της Ελεονώρας Μελέτη για το ζευγάρι.

Τα σχόλια του twitter

Το twitter χθες 19/2 πήρε "φωτιά" από τα σχόλια χρηστών! Άλλοι τους έκραζαν μιλώντας για "γεροντοέρωτα" και γράφοντας πως εξευτελίζονται, άλλοι όμως ζητούσαν να βιώσουν τον έρωτα που ζουν και οι ίδιοι.