Στιγμές ευτυχίας για το ερωτευμένο ζευγάρι - Οι 2 κινήσεις της Δαλάκα για τα γενέθλια του Δημήτρη Φιντιρίκου

Είναι στα καλύτερά τους!

Οι στιγμές ευτυχίας για το ερωτευμένο ζευγάρι, Κατερίνα Δαλάκα & Δημήτρης Φιντιρίκος είναι πλέον κάτι σύνηθες, αφού οι δύο τους είναι και πάλι μαζί και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ ζουν μοναδικές στιγμές - ο ένας με τον άλλον - με βάση τους την Αθήνα.

Είναι γνωστό, πως ο επιχειρηματίας διατηρεί πολυτελές σπίτι στην Αθήνα εκεί, όπου περνάει χρόνο με τη νεαρή αθλήτρια μιας και εκείνη κατάγεται και ζούσε για χρόνια στη Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένειά τους (δείτε εδώ πλάνα από τη ρομαντική απόδρασή τους στην Αράχοβα).

Expand player

Οι κινήσεις της Κατερίνας Δαλάκα για τα γενέθλια του Δημήτρη Φιντιρίκου

Τα ταξίδια για το ζευγάρι αποτελούν αγαπημένη τους συνήθεια και αυτό φάνηκε ξανά μέσα από ένα βίντεο, που έφτιαξε η Δαλάκα με τις καλύτερες στιγμές της με το Δημήτρη, μαζί με μια υπέροχή τούρτα για τα γενέθλιά του.

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν σε ξενοδοχείο της Κύπρου

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος έχουν αποφασίσει να αφήσουν πίσω τους όλα τα δύσκολα και συγκεκριμένα όσα επιβάρυναν την ψυχολογία της αθλήτριας αναφορικά με το Survivor all star και έτσι κάνουν ταξίδια αναζωογονώντας τον έρωτά τους (δείτε εδώ τα φιλιά του ζευγαριού με το που βρέθηκαν ξανά).

Μέσα από τα social media και τις αναρτήσεις, που κάνει ο επιχειρηματίας και η πρώην παίκτρια ριάλιτι στο instagram βλέπουμε να έχουν φύγει για λίγο από την Αθήνα και συγκεκριμένα να βρίσκονται στην Κύπρο.

Το ζευγάρι μάλιστα έχει επιλέξει ένα ξενοδοχείο με θέα, που κόβει την ανάσα με τον Φιντιρίκο να ποζάρει ημίγυμνος με την πετσέτα του και τη Δαλάκα να χαμογελάει ευτυχισμένη στην κάμερα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor All Star: «Ξεγελάς τον εαυτό σου...» - Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα μετά τις αποκαλύψεις του Ατζούν για την αποβολή της

Ατζούν για Δαλάκα και Ασημίνα: «Όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρήκαμε κάποια επικοινωνία» - Ο πραγματικός λόγος που αποβλήθηκαν από το Survivor All Star