Ατζούν για Δαλάκα και Ασημίνα: «Όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρήκαμε κάποια επικοινωνία» - Ο πραγματικός λόγος που αποβλήθηκαν από το Survivor All Star

Ο Τούρκος παραγωγός σπάει πρώτη φορά την σιωπή του για το μεγαλύτερο σκάνδαλο του φετινού ριάλιυι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ατζούν για Δαλάκα και Ασημίνα: «Όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρήκαμε κάποια επικοινωνία» - Ο πραγματικός λόγος που αποβλήθηκαν από το Survivor All Star

Το σκάνδαλο με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor All Star ήταν το μεγαλύτερο στο Survivor της Ελλάδας. Οι δυο κοπέλες κατηγορήθηκαν από τον Νίκο Μπάρτζη πως της είδε να έχουν κινητό στα χέρια τους το οποίο τους το έδωσε local.

Μετά την αποκάλυψη αυτή, επικράτησε τεράστιος πανικός τόσο στους Διάσημους όσο και στους Μαχητές οι οποίοι ζήτησαν την αποβολή τους, γεγονός που έπραξε τελικά η παραγωγή.

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου ωστόσο, καθυστέρησαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, κάτι που δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση. Με το που γύρισαν όμως, η δεύτερη κατηγόρησε την παραγωγή, λέγοντας πως την κρατούσαν χωρίς την θέληση της μέσα σε ένα δωμάτιο μαζί με έναν φύλακα, χωρίς να της δίνουν το κινητό της, ενώ αποκάλυψε πως της έδιναν και ηρεμιστικά χάπια (δείτε εδώ τις κατηγορίες της).

Οι δυο κοπέλες από την αρχή φώναζαν πως δεν έπιασαν ποτέ κινητό στα χέρια τους και ουδέποτε επικοινώνησαν με την Ελλάδα, όμως κανείς δεν τους πίστεψε παρά μόνο ο Χρήστος Δάντης που από το πρώτο λεπτό στεκόταν στο πλευρό της συντρόφου του και έλεγε πως είναι στη διάθεση της παραγωγής τα κινητά τους.

Επίσης, η Ασημίνα έστειλε εξώδικο στην Acun Medya, λόγω των όσον προαναφέραμε και η απάντηση της παραγωγής δεν άργησε να έρθει. Ωστόσο, το θέμα έχει ησυχάσει και όπως φαίνεται τα βρήκαν μεταξύ τους.

Όλη η αλήθεια πίσω από την αποβολή Ασημίνας - Δαλάκα από το Survivor All Star δια στόματος Ατζούν

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί λοιπόν, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπομπή της Τουρκίας, αποκάλυψε τα πάντα γύρω από την αποβολή τους. Φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, ήθελαν τον παραγωγό να κάνει meeting μαζί τους για να της βάλει και πάλι στο παιχνίδι, γεγονός που διαψεύθηκε.

Βέβαια, ορισμένοι παίκτες ρωτήθηκαν για το ενδεχόμενο να μπουν και πάλι στο παιχνίδι οι παίκτριες, όμως ήταν κάθετοι στην απόφαση τους - δείτε ποιοι δεν ήθελαν με τίποτα να μπουν ξανά στο ριάλιτι.

«Κάναμε meeting στην Αθήνα. Στο ελληνικό Survivor υπήρχε πρόβλημα με την επικοινωνία και προηγουμένως. Ένας παίκτης κάπως είχε μια επικοινωνία εκτός κανόνων. Σε αυτό το meeting ρώτησα τους παίκτες, αν υπάρξει κάτι τέτοιο ξανά, τι θα θέλατε να γίνει ως τιμωρία. Όλοι είπαν την αποβολή. Και συμφώνησα. Είμαι φίλος με όλους τους. Τους γνωρίζω όλους. Παρουσίασα σχεδόν 30 επεισόδια. Λοιπόν, το Survivor ξεκίνησε και την 4η-5η εβδομάδα υπήρξε ένα περιστατικό με τη Δαλάκα . Όλοι οι παίκτες έκαναν τεράστια φασαρία και είπαν ότι είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία.

Φυσικά, είχαμε κάνει αυτή την συμφωνία, έπρεπε να απομακρύνουμε τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Την αγαπώ πολύ και αυτή. Αυτά τα δύο κορίτσια μαζί όπως ισχυρίστηκε ο Νίκος. Η Κατερίνα Δαλάκα είναι είναι μια από τις παίκτριες που είμαστε πιο κοντά. Έπρεπε να τις απομακρύνουμε από τους άλλους, εξαιτίας της έντασης από τους υπόλοιπους παίκτες. Αλλά όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρήκαμε κάποια επικοινωνία. Μόνο ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα για αυτό το φαγητό. Αλλά είναι θέμα αν μπορεί αυτό να θεωρηθεί επικοινωνία ή όχι», αναρωτήθηκε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Και συνέχισε: «Αλλά εξαιτίας των άλλων παικτών, απομακρύναμε την Κατερίνα Δαλάκα. Εκείνη την στιγμή με τέτοια κατάσταση, συνέβη ο σεισμός (στην Τουρκία) και κατέρρευσα, δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο. Επειδή δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο και έμεινα στην Κωνσταντινούπολη, το μυαλό μου ήταν στον σεισμό, ήμουν επικεντρωμένος σε αυτό. Μετά από αρκετές μέρες αποβλήθηκαν».

«Σκεφτόμουν να βάλω ξανά το θέμα στο τραπέζι, αλλά καθώς είχαν περάσει οι μέρες, δεν ήταν δυνατόν να επαναφέρω την Κατερίνα Δαλάκα», ολοκλήρωσε.

Δείτε εδώ την ανάρτηση "καρφί" της Κατερίνας Δαλάκα μετά τις δηλώσεις του και την αντίδραση της Ασημίνας Χατζηανδρέου.