Ασύλληπτο σκάνδαλο στο Survivor All Star: «Με κράταγαν όμηρη και μου έδιναν....» - Το εξώδικο που έστειλε η Ασημίνα στον Ατζούν

Απίστευτη καταγγελία από την πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ασύλληπτο σκάνδαλο στο Survivor All Star: «Με κράταγαν όμηρη και μου έδιναν....» - Το εξώδικο που έστειλε η Ασημίνα στον Ατζούν

Εξώδικο στον Ατζούν αποφάσισε να στείλει η Ασημίνα Χατζηανδρέου, λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα λόγω της αποβολής της από το Survivor All Star, μιας και όπως ειπώθηκε, έκανε χρήση κινητού.

Η ίδια, μάλιστα, στο αεροδρόμιο είχε αποκαλύψει τις επόμενες κινήσεις της.

«Παιδιά θα τα μάθετε όλα. Όλα! Πολλά υπάρχουν και πολλά θα ακούσετε και σίγουρα όλα είναι αλήθειες. Έχω κάνει unfollow τον Άρη Σοϊλέδη πριν φύγω για το Survivor. Έχω αποχωρήσει από το παιχνίδι και ασχολούμαστε με τρίχες τώρα.Εγώ και η Κατερίνα βιώνουμε μια πολύ άσχημη ψυχολογική φάση αυτή τη στιγμή και θα δείτε στα επόμενα 2-3 24ωρα την αλήθεια με αποδεικτικά στοιχεία, φωτογραφίες και τα πάντα. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ», είχε πει χαρακτηριστικά -δείτε εδώ το βίντεο.

Η Ασημίνα, δε, έχει εξαφανιστεί παντού, δεν παραχωρεί δηλώσεις ωστόσο πριν μερικές μέρες αποφάσισε να μπει στο instagram και να προχωρήσει σε μια ανάρτηση "βόμβα".

«Βρίσκομαι ακόμη σε κακή ψυχολογική κατάσταση γι' αυτό είμαι τόσο ανενεργή στα social media. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τα αμέτρητα μηνύματα που μου στέλνετε. Η απορία σας είναι η ίδια με την δικιά μου. Θα υπάρξει απάντηση για όλο αυτό, απλά δώστε μου λίγο χρόνο και υπομονή. Κρατήστε τα λόγια μου μόλις έφτασα στο αεροδρόμιο, "θα κάνω τα πάντα"», έγραφε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Spoiler 23/2 - ΑΝΑΤΡΟΠΆΡΑ! Αυτός ο παίκτης φεύγει απόψε!

Το Insta-story της Ασημίνας για το Survivor all star

Σοκαριστική καταγγελία από την Ασημίνα για τον Ατζούν

Η είδηση - σοκ όμως έγινε γνωστή το πρωί της Πέμπτης 23/2, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, με την δικηγόρο της Ασημίνας να αποκαλύπτει πως έχουν στείλει εξώδικο στον Ατζούν τόσο για το ότι ποτέ δεν έκανε χρήση κινητού, όσο και για το γεγονός πως για αρκετές μέρες της έδιναν ηρεμιστικά φάρμακα και την κρατούσαν όμηρη στον Άγιο Δομίνικο.

Πιο συγκεκριμένα, το εξώδικο που έστειλε η Ασημίνα Χατζηανδρέου γράφει, μεταξύ άλλων: «Παρά τα ανωτέρω, για λόγους απολύτως αγνώστους σε εμένα, ουδέποτε, μέχρι και σήμερα, ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο, σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου, του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφωρα εκ μέρους σας και έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου.

Περεταίρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσα κάθε κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα…

Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου».