Survivor All Star spoiler 23/2: ΑΝΑΤΡΟΠΆΡΑ - Αυτός ο παίκτης φεύγει απόψε!

Κάποιος μας κάνει πλάκα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 23/2: ΑΝΑΤΡΟΠΆΡΑ - Αυτός ο παίκτης φεύγει απόψε!

Η 6η εβδομάδα του Survivor All Star απόψε φτάνει στο τέλος της, ένα τέλος που κρύβει εκπλήξεις και ανατροπές! Στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι πέρα από έναν μεγάλο καυγά (δείτε εδώ τι ακριβώς θα συμβεί), οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν κι ένα συμβούλιο του νησιού με ένταση και.. ένα μη αναμενόμενο αποτέλεσμα! Κάποιος θα φύγει σήμερα, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Ο αποψινός στίβος μάχης απαιτεί ταχύτητα και συνεργασία (δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει). Θα υπάρξουν σίγουρα διαφωνίες μεταξύ των ομάδων. Αφού λήξει ο αγώνας κάποιοι θα φάνε και κάποιοι θα μεταφερθούν στο συμβούλιο του νησιού με άδειο στομάχι.

Ποιος φεύγει απόψε από το Survivor All Star!

Αυτή η εβδομάδα μοιράστηκε καλά σε σχέση με τις προηγούμενες! Δυο νίκες των Μαχητών έβγαλαν στον τάκο τρεις παίκτες των Κόκκινων: Κώστας Παπαδόπουλος (που έχει βρεθεί υποψήφιος ουκ ολίγες φορές αλλά έχει καταφέρει να επιβιώσει), Γιώργος Κόρομι και Αφροδίτη Σκαφίδα.

Από τους μπλε στον τάκο έπεσε μαζί τους η Μελίνα Μεταξά, που ψηφίστηκε σχεδόν από όλους τους συμπαίκτες της αφού επιτέλους κατάλαβαν όλοι ότι δεν συμφέρει καμία πλευρά να κάθεται τραυματισμένη χωρίς να παίζει.

Ένας από τους τέσσερις θα φύγει, λοιπόν, και δεν είναι η Μελίνα, όπως οι περισσότεροι περιμέναμε! Σύμφωνα με την πηγή μας, η χθεσινή πληροφόρησή μας επιβεβαιώθηκε στο 100%! Ο παίκτης που βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος!

Ο ζαχαροπλάστης, λοιπόν, επιστρέφει στα παιδάκια του.

Κρίμα, φέτος ήταν καλύτερος.