Survivor All Star: Κινείται νομικά κατά της παραγωγής - Τα πρώτα λόγια της Ασημίνας μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα

«Θα δείτε στις επόμενες ώρες την αλήθεια με αποδεικτικά στοιχεία»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Κινείται νομικά κατά της παραγωγής - Τα πρώτα λόγια της Ασημίνας μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα

Πίσω στην Ελλάδα έφτασαν το βράδυ της Παρασκευής (11/02) η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα, λίγες μέρες μετά την αποβολή τους από το Survivor All Star. Οι δυο παίκτριες βγήκαν μαζί, ωστόσο αμέσως οι άνθρωποι της παραγωγής τις χώρισαν -δείτε εδώ την πρώτη ανάρτησή τους που "καίει" την παραγωγή.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους που τις περίμεναν εκεί, ωστόσο το μόνο που τόνισε είναι πως ουδέποτε χρησιμοποίησε κινητό στο ριάλιτι επιβίωσης ενώ αποκάλυψε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά για να βρει το δίκιο της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ασημίνας μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα

«Παιδιά θα τα μάθετε όλα. Όλα! Πολλά υπάρχουν και πολλά θα ακούσετε και σίγουρα όλα είναι αλήθειες. Έχω κάνει unfollow τον Άρη Σοϊλέδη πριν φύγω για το Survivor. Έχω αποχωρήσει από το παιχνίδι και ασχολούμαστε με τρίχες τώρα.Εγώ και η Κατερίνα βιώνουμε μια πολύ άσχημη ψυχολογική φάση αυτή τη στιγμή και θα δείτε στα επόμενα 2-3 24ωρα την αλήθεια με αποδεικτικά στοιχεία, φωτογραφίες και τα πάντα» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Σε ερώτηση αν σκοπεύει να κινηθεί νομικά, η ίδια απάντησε: «Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ».

Τα δυο άτομα που έκανε unfollow η Ασημίνα μετά την αποβολή της από το παιχνίδι

Η Μαρία Αντωνά μέσα από την 9/2 εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» αποκάλυψε πως η Ασημίνα έκανε unfollow δύο άτομα.

Ο λόγος για την ίδια την δημοσιογράφο αλλά και τον σύντροφό της και πρώην παίκτη του Survivor, Άρη Σοϊλεδη.

«Δεν έχει ενεργοποίησε η Ασημίνα ούτε το viber. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Η Ασημίνα φεύγοντας για το παιχνίδι μίλησε και με τον Άρη στο τηλέφωνο που της έστειλε και τις ευχές του και ακολουθούσε και εμένα και τον Άρη και όταν βγήκε αυτό το θέμα με το κομμάτι της επικοινωνίας εμάς, μας έκανε unfollow. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διαχείριση από κάποιον δικό της άνθρωπο, αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ίσως γιατί κάποια στιγμή ο Άρης ανέβασε αυτό το post τύπου «Κάρμα», το οποίο προφανώς δεν αναφερόταν στα δύο κορίτσια αλλά στο ότι πολλές φορές κατηγορήθηκε ότι είχε στα χέρια του κινητό», αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά.