"Θα δείξουμε μηδενική ανοχή" - Η επίσημη ανακοίνωση κόλαφος της Acun Medya μετά το εξώδικο της Ασημίνας

Για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες μετά την αποκάλυψη πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου έστειλε εξώδικο στην Acun Medya. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star κατηγόρησε την παραγωγή πως την κρατούσε φυλακισμένη μετά την αποβολή της από το παιχνίδι, λόγω της παράβασης του κανόνα της επικοινωνίας.

Η νεαρή αθλήτρια πολλές φορές μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, έχει μιλήσει για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Μάλιστα, είχε γίνει γνωστό πως ξεκίνησε τις συνεδρίες με ψυχολόγο για να μπορέσει να διαχειριστεί την κατάσταση.

Χθες Πέμπτη 23/2 λοιπόν, ανακοινώθηκε από την δικηγόρος της Ασημίνας, πως έχουν στείλει εξώδικο για το ότι ποτέ δεν έκανε χρήση κινητού, όσο και για το γεγονός πως για αρκετές μέρες της έδιναν ηρεμιστικά φάρμακα και την κρατούσαν όμηρη στον Άγιο Δομίνικο - δείτε εδώ αναλυτικά τις σοκαριστικές κατηγορίες της Ασημίνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Acun Medya για τις κατηγορίες της Ασημίνας

Η Acun Medya, μετά τις εν λόγω κατηγορίες και το εξώδικο, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση απαντώντας στα όσα δημοσιοποιήθηκαν.

"Οι ισχυρισμοί που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα από πρώην διαγωνιζόμενη του SURVIVOR ALL STAR η οποία αποβλήθηκε κατόπιν παραβίασης των κανόνων είναι φαιδροί, αβάσιμοι και δυσφημιστικοί.

Η εν λόγω διαγωνιζόμενη ουδέποτε κρατήθηκε στην Δομινικανή Δημοκρατία χωρίς την θέλησή της και η Εταιρεία μας έχει ήδη απαντήσει επί όλων αυτών με εξώδικη επιστολή.

Ως ACUN MEDYA, όντας παραγωγός του SURVIVOR επιτυχημένα για παραπάνω από 15 χρόνια σε πολλές χώρες, με το μέγιστο επίπεδο επαγγελματισμού, δεν θα ανεχθούμε ποτέ οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά που σκοπό έχει να ζημιώσει την σκληρή δουλειά και την φήμη μας.

Θα δείξουμε μηδενική ανοχή σε αυτού του είδους τις αβάσιμες πράξεις και σε όσους τις αναπαράγουν και θα προβούμε σε όλες τις άμεσες νομικές ενέργειες.”

Δείτε την πρώτη κίνηση της Ασημίνας μετά την παραπάνω ανακοίνωση της Acun Medya.