Survivor All Star: Η πρώτη κίνηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά την ανακοίνωση της Acun Medya

«Αρχικά τις αποδείξεις τις είδατε και εσείς...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ένας σκληρός "πόλεμος" έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και την παραγωγή της Acun Medya, λόγω της κατάστασης που βίωσε όταν την έδιωξαν από το Survivor All Star, λόγω της παράβασης της επικοινωνίας κατά τη διάρκεια του ριάλιτι.

Η νεαρή αθλήτρια κατηγόρησε την παραγωγή πως την κρατούσε παρά τη θέληση της σε ένα δωμάτιο στο οποίο έμενε μαζί με έναν φύλακα, ενώ δεν της έδιναν ούτε το τηλέφωνο της. Σόκαρε επίσης, όταν αποκάλυψε πως της έδιναν ηρεμιστικά χάπια.

«Περεταίρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσα κάθε κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα…

Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου», γράφει μεταξύ άλλων στο εξώδικο που έστειλε στην Acun Medya - δείτε εδώ αναλυτικά τι αναγράφει και θα πάθετε σοκ.

Λίγες ώρες αργότερα, η παραγωγή από πλευράς της απάντησε στο εξώδικο με επίσημη ανακοίνωση - διαβάστε την εδώ.

Η απάντηση της Ασημίνας στο εξώδικο της Acun Medya

«Η εξώδικη απάντηση παρελήφθη χθες το μεσημέρι. Αρχικά τις αποδείξεις τις είδατε και εσείς. Είναι η μοναδική παίκτρια που έφυγε από το Survivor, το επεισόδιο προβλήθηκε 31 Ιανουαρίου και επέστρεψε στις 9 Φεβρουαρίου. Για την κυρία Δαλάκα δε μπορώ να γνωρίζω… Ουδέποτε συνάντησε τον κύριο Ατζούν Ιλιτζαλί και μάλιστα διατηρεί και βεβαιότητα η κυρία Χατζηανδρέου ότι ο κύριος Ιλιτζαλί και λόγω των τραγικών καταστάσεων που συνέβησαν στη χώρα του, δεν είναι και ενήμερος για την κατάσταση.

Δε μπορούσε να κοιμηθεί, δεν της επέτρεπαν να επικοινωνήσει με τα μέλη της οικογένειάς της. Δεν υπήρχε δικαιολογία καμία. Δεν είχε τίποτα άλλο πέρα από τα ρούχα που φορούσε τη μέρα της απομάκρυνσής της. Ούτε το διαβατήριό της δεν είχε. Το εξώδικο που έχω λάβει δεν φέρει υπογραφή. Φέρει μια υπογραφή, χωρίς να αναφέρεται ποιος υπογράφει. Αυτή τη στιγμή η κυρία Χατζηανδρέου από τις 26 Δεκεμβρίου που έχει υπογράψει μια σύμβαση, δεν την έχει στα χέρια της. Και αυτό το ομολογεί και η ίδια η εταιρεία, κατόπιν εορτής» είπε, μεταξύ άλλων, η δικηγόρος της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Happy Day.