Survivor all star: Τεράστια αναμπουμπούλα! Ο Μπάρτζης ''κάρφωσε'' Δαλάκα & Ασημίνα για παράνομο κινητό

Ο Καραγκούνιας ούρλιαζε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Τεράστια αναμπουμπούλα! Ο Μπάρτζης ''κάρφωσε'' Δαλάκα & Ασημίνα για παράνομο κινητό

Ανάστα ο Κύριος θα λέγαμε, πως έγινε στο σημερινό (31/1) συμβούλιο του νησιού στο Survivor all star με τον Νίκο Μπάρτζη να ρίχνει την απόλυτη βόμβα στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά και στις 2 ομάδες.

Λίγο πριν οδηγηθούν οι μπλε στην κάλπη, ο Νίκος διέκοψε - ενώ νωρίτερα έτρεμαν τα πόδια του - και είπε μπροστά σε όλους, πως είδε άτομο από την ομάδα του να έχε κινητό στην κατοχή του

Ο Νίκος Μπάρτζης κάρφωσε την Ασημίνα και τη Δαλάκα στο Survivor all star

Εκείνη τη στιγμή λοιπόν, έμειναν όλοι κόκκαλο με τον Καραγκούνια να ορίεται και να φωνάζει στον Μπάρτζη να δώσει το όνομα αυτού, που παραβιάζει τους κανόνες.

Ο ίδιος δε δίστασε, σηκώθηκε όρθιος και κατονόμασε την Ασημίνα και τη Δαλάκα, όσο οι παίκτες έβγαιναν ένας ένας έξω, έξαλλοι με την αδικία... (δείτε εδώ τι θα συμβεί με τα κορίτσια).

Οριόταν με όσα είδε στα μάτια του ο Μπάρτζης

Και φυσικά ο Νίκος, όπως φάνηκε και στο επεισόδιο έστησε ολόκληρο κόλπο για να ξεσκεπάσει τις κινήσεις της Δαλάκα και της Ασημίνας.

Όταν λοιπόν, ο παίκτης είδε με τα μάτια του τις δύο κοπέλες να πατάνε τους κανόνες του παιχνιδιού στη ζούγκλα γύρισε πίσω έξαλλος και ζητούσε να βρει την παραγωγή. Όπως είπε ο Στάθης Σχίζας στη συνέχεια, ο Μπάρτζης είχε εξαφανιστεί με την υπόλοιπη ομάδα να απορεί για το τι έχει συμβεί.