Survivor All Star: «Η αρχή της δικαίωσης» - "Κόλαφος" η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποκάλυψη του Ατζούν Ιλιτζαλί για την αποβολή της

Πήρε το αίμα της πίσω!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Η αρχή της δικαίωσης» -

Από την πρώτη στιγμή που αποφασίστηκε πως η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου έπρεπε να αποβληθούν από το Survivor All Star παρόλο που σύμφωνα με τις ίδιες δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για να αποδειχθεί πράγματι πως είχαν επικοινωνία με τα οικεία τους πρόσωπα στην Ελλάδα, αφού θεωρήθηκε πως πιάστηκαν με το κινητό στο χέρι, η δεύτερη αποφάσισε να φτάσει την υπόθεση στα άκρα και να αποδείξει την αθωότητά της με οποιοδήποτε τρόπο.

Έτσι, κατέληξε να στέλνει εξώδικά και μηνύσεις στον Ατζούν Ιλιτζαλί και την παραγωγή, ενώ μέχρι και ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης, βγήκε δημόσια και πήρε θέση "πετσοκόβοντας" όσους έριχναν λάσπη στο όνομα της καλής του, καθώς πίστευε και πιστεύει στην αθωότητά της.

Η πρώτη ανάρτηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά τις αποκαλύψεις του Ατζούν για την αποβολή της από το Survivor All Star

Την Παρασκευή 17/3, όμως, βγήκε στο φως η συνέντευξη του Τούρκου παραγωγού, στην οποία ο ίδιος μίλησε αναλυτικά για ότι συνέβη και εξήγησε τι βρέθηκε στα στοιχεία του κινητού που χρησιμοποίησαν οι δύο παίκτριες και έτσι φαίνεται πως εκείνες δικαιώθηκαν έστω και αργά. Γι' αυτό, λοιπόν, η πρωταθλήτρια προχώρησε σε μία ανάρτηση "κόλαφο" στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, αναδημοσίευσε και την ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου, ο οποίος φαίνεται πως ήταν στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή.

Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα για τις δηλώσεις του παραγωγού

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν έχει κινηθεί νομικά εναντίον του Ατζούν Ιλιτζαλί στέλνοντας μηνύσεις και εξώδικα, όπως η πρώτη (δείτε εδώ τι του ζητάει και όλο το παρασκήνιο) και έχει αφήσει τα πράγματα να εξελιχθούν με τον δικό τους τρόπο, όμως δεν αντιστάθηκε και προχώρησε και εκείνη σε μία ανάρτηση "καρφί", ως απάντηση στα λόγια του.

Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα μετά την συνέντευξη του Ατζούν Ιλιτζαλί για την αποβολή της

«Αν περιμένεις ο κόσμος να είναι δίκαιος μαζί σου, επειδή εσύ είσαι δίκαιος, ξεγελάς τον εαυτό σου. Είναι σαν να περιμένεις να μην σε φάει το λιοντάρι επειδή εσύ δεν το έφαγες», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Κατερίνα Δαλάκα για Ατζούν