Survivor all star: Ανατροπή με το εξώδικο της Ασημίνας - Δεν την κρατούσε η παραγωγή στον Άγιο Δομίνικο, αλλά...

Γιατί δεν πάει να πάρει το συμβόλαιό της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Ανατροπή με το εξώδικο της Ασημίνας - Δεν την κρατούσε η παραγωγή στον Άγιο Δομίνικο, αλλά...

Η απομάκρυνση της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor all star έχει προκαλέσει αναστάτωση τόσο στην ίδια όσο και στους οικείους της, αλλά και σε όσους σχετίζονται με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης, που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο.

Η νεαρή κοπέλα, να θυμίσουμε πως αποβλήθηκε από το παιχνίδι, καθώς πιάστηκε στη ζούγκλα να έχει κινητό και τσιγάρα, κάτι που είναι αντίθετο με τους κανονισμούς του ριάλιτι.

Στη συνέχεια, η Ασημίνα περίμενε να μιλήσει με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, για το αν θα μείνει στο ριάλιτι, όσο εκείνη είχε κρατηθεί σε ξενοδοχείο της περιοχής, χωρίς να έχει επαφή με την Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν, με την επιστροφή της η Χατζηανδρέου κατηγορεί την παραγωγή, πως είχε λάθος μεταχείριση και όχι αυτή, που θα έπρεπε με βάση το συμβόλαιο της και έτσι την Παρασκευή 24/2 μέσα από το Πρωινό μας έγιναν γνωστά σημεία από το εξώδικο, που θα στείλει η Ασημίνα στην παραγωγή (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση της Ασημίνας κατά της παραγωγής).

«Η Ασημίνα δεν είναι αιχμάλωτη κανενός, η ίδια επιθυμεί να παραμείνει στο νησί απαιτώντας να δει η ίδια τον Acun. Δόθηκαν εξηγήσεις στην Ασημίνα ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία, μεταξύ των οποίων και ένα βίντεο. Δεν κουβαλάνε οι άνθρωποι της παραγωγής χάπια και δεν χορηγούν οι άνθρωποι της παραγωγής χάπια», είπε ο Νίκος Παρτσώλης για την Ασημίνα.

Οι νομικές κινήσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά το Survivor all star

«Η κυρία Χατζηανδρέου, επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο, δεν μας κάλεσε ποτέ, ούτε επικοινώνησε μαζί μας ούτε η ίδια αυτοπροσώπος ούτε μέσω δικηγόρου σχετικά με το συμβόλαιό της, το οποίο δεν αρνούμαστε σε καμία περίπτωση να της το δώσουμε ακόμα και εντός της ημέρας εάν αυτό είναι δυνατό από πλευρά σας.

Για το σκοπό αυτό μάλιστα επικοινωνήσαμε σήμερα μαζί της ώστε να περάσει να το παραλάβει η ίδια. Όμως, η κυρία Χατζηανδρέου μας παρέπεμψε σε εσάς, ενώ στη συνέχεια τονίζεται πως μπορούν να περάσουν από τα γραφεία της παραγωγής για να το παραλάβουν καθημερινά από τις 14:00 μέχρι τις 18:00», αναγράφει το εξώδικο.