Τον κρατούσε από το χέρι και την κοίταζε στα μάτια - Η τρυφερή φωτογραφία της Κατερίνας Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Η ανάρτηση στα social media!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Την ώρα που η συμπαίκτρια της Κατερίνας Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου τα "βάζει" με τον Ατζούν, για την άδικη σύμφωνα με αυτή αποχώρηση τους από το Survivor all star (δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις) η πρωταθλήτρια απολαμβάνει τρυφερές και χαλαρές στιγμές με τον αγαπημένο της σύντροφο, Δημήτρη Φιντιρίκο.

Η Κατερίνα Δαλάκα μετά της φήμες επανασύνδεσης της με τον επιχειρηματία, που είχαν φουντώσει, το έκανε γνωστό μλέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ότι είναι μαζί και φυσικά νιώθουν πάρα πολύ ερωτευμένοι.

Η ανάρτηση της Δαλάκα με τον Φιντιρίκο

Το τελευταίο διάστημα, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι κολλημένοι ο ένας στον άλλον. Οι δυο τους απολαμβάνουν μικρές αποδράσεις και δε χάνουν την ευκαιρία να δημοσιεύσουν και να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους αυτές τους τις στιγμές.

Όπως και σήμερα (19/3), η Κατερίνα Δαλάκα, φωτογράφισε τον αγαπημένο της, να την κοιτά και να της κρατά τρυφερά το χέρι δημοσιεύοντας μάλιστα το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Η ανάρτηση της Δαλάκα με τον Φιντιρίκο

Στην Πάρο Δαλάκα - Φιντιρίκος

Από σαράντα κύματα έχει περάσει η σχέση της Κατερίνας Δαλάκα και του Δημήτρη Φιντιρίκου, ωστόσο το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και έχει αποφασίσει να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στην σχέση του. Μάλιστα, μετά την αποχώρηση της πρώτης από το Survivor All Star λόγω της αποβολής της, το ζευγάρι είναι αχώριστο και πρόσφατα βρέθηκε για διακοπές στην Αράχοβα.

Μπορεί να μην έχουν κάνει καμία δήλωση μετά το συμβάν ή να μην έχουν κάνει κάποια κοινή δημοσίευση στα social media, ωστόσο, οι ξεχωριστές αναρτήσεις τους "έκαψαν". Δείχνουν καθαρά πως είναι μαζί και απολαμβάνουν τις χειμερινές τους διακοπές.

Η εκπομπή Πρωινό μας, μάλιστα, είχε αποκλειστικά πλάνα από το ζευγάρι να περπατά στους δρόμους της πόλης αγκαλιασμένο και να ανταλλάσσει γλυκά φιλιά. Στη συνέχεια, έδειξαν φωτογραφίες από μαγαζί που απόλαυσαν το φαγητό τους (δείτε εδώ).

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά την Αράχοβα, το ζευγάρι βρέθηκε για τριήμερο στον Πόρο, με την Κατερίνα Δαλάκα να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία όπου βλέπουμε το ζευγάρι να ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί με θέα τη θάλασσα.

undefined