Σε σαλέ στον Παρνασσό ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η Δαλάκα με τον Φιντιρίκο - Το δώρο που της έκανε

Οι αναρτήσεις τους μιλούν από μόνες τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος έχουν περάσει από 40 κύματα για να είναι μαζί, αφού φαίνεται πως μία τα φτιάχνουν, μία χωρίζουν και ξανά μανά. Πριν η πρώτη, μάλιστα, μπει στο Survivor All Star είχε γίνει γνωστό πως για άλλη μία φορά είχαν πάρει την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, εφόσον ούτως ή άλλως θα ήταν μακριά ο ένας από τον άλλο, εάν λάβει κανείς υπόψιν του πως η πρωταθλήτρια ήταν πολύ καλή στις πίστες του ριάλιτι και φαινόταν πως θα μείνει καιρό, εάν δεν συνέβαινε το περιστατικό με το κινητό που οδήγησε στην αποβολή της.

Παρόλα αυτά, μετά από όλο το σκηνικό με την "άδικη" επιστροφή της στην Ελλάδα (δείτε εδώ αν επικοινώνησαν τελικά), οι δυο τους ήρθαν ξανά κοντά και φαίνεται πως ο έρωτας δεν έχει τελειώσει και η φλόγα τους είναι ακόμα αναμμένη. Έτσι, λοιπόν, δεν θα μπορούσαν να μην περάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μαζί.

Σε σαλέ στον Παρνασσό η Δαλάκα και ο Φιντιρίκος για τον Άγιο Βαλεντίνο

Αν και δεν δημοσιεύουν συχνά κοινές τους φωτογραφίες στα social media και προσπαθούν να κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι αναρτήσεις τους από τις ίδιες τοποθεσίες και τα ίδια τοπία, τα μαρτυρούν όλα.

Την Τρίτη 14/2, λοιπόν, το ζευγάρι βρέθηκε στον Παρνασσό, σε σαλέ μπροστά στο χιονισμένο τοπίο, με αναμμένο το τζάκι. Μάλιστα, εκείνη δημοσίευσε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το δώρο που της έκανε και παρόλο που δεν ξόδεψε πολλά χρήματα, όπως έχει συνηθίσει (δείτε εδώ το ποσό που είχε χαλάσει για τα γενέθλιά της), η κίνηση είναι που την έκανε να "λιώσει". Δεν είναι τίποτε άλλο πέρα από ένα κόκκινο μπαλόνι σε σχήμα καρδιάς.

Δημήτρης Φιντιρίκος Παρνασσός
Instagram / Δημήτρης Φιντιρίκος

Κατερίνα Δαλάκα Παρνασσός
Instagram / Κατερίνα Δαλάκα

Κατερίνα Δαλάκα Άγιος Βαλεντίνος
Instagram / Κατερίνα Δαλάκα

Δημήτρης Φιντιρίκος Άγιος Βαλεντίνος
Instagram / Δημήτρης Φιντιρίκος