Πάνω από έναν βασικό μισθό - Πόσο κοστίζει το δώρο του Δημήτρη Φιντιρίκου για την γιορτή της Κατερίνας Δαλάκα

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Η Κατερίνα Δαλάκα, εδώ και χρόνια, είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο, ωστόσο αυτή η σχέση έχει περάσει από 40 κύματα. Οι δυο τους έχουν χωρίσει αρκετές φορές, με αποτέλεσμα η προσωπική τους ζωή να αποτελεί θέμα προς συζήτηση για τα μέσα ενημέρωσης.

Μάλιστα, φήμες ήθελαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχει προχωρήσει σε ειδύλλιο με την πρώτη, κάτι που δεν ισχύει όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, Real Life και της δημοσιογράφου, Νίκης Κώτσου, μιας και το ζευγάρι βρίσκεται ήδη σε κοινές διακοπές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ενοχλημένος από τις ανεπιβεβαίωτες φήμες για τους δήθεν χωρισμούς και τις δήθεν σχέσεις του, όπως αυτή με την Κατερίνα Δαλακά, με την οποία βρέθηκε στην Χαλκιδική κατά την διάρκεια των διακοπών τους.

Όμως όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις τους το τελευταίο διάστημα (δείτε εδώ την φωτογραφία που πρόδωσε την επανένωση), είναι καλά και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Άλλωστε, έκαναν πρόσφατα και ένα υπερατλαντικό ταξίδι για να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά απ' όλους (δείτε εδώ στιγμιότυπα από αυτό), γεγονός που τους έφερε ακόμη πιο κοντά. Την Παρασκευή 25/11, όμως, η διάσημη αθλήτρια είχε την ονομαστική της γιορτή και έτσι, από το προηγούμενο βράδυ βγήκαν με μεγάλη παρέα για να διασκεδάσουν.

Το πανάκριβο δώρο του Δημήτρη Φιντιρίκου για την γιορτή της Κατερίνας Δαλάκα

Ο επιχειρηματίας, φυσικά, δημοσίευσε και μία κοινή τους φωτογραφία από την έξοδό τους, κατά την οποία καθόντουσαν αγκαλιασμένοι, ενώ αργότερα εκείνη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε ποιο είναι το δώρο που της έκανε.

Δημήτρης Φιντιρίκος Κατερίνα Δαλάκα
Instagram / Δημήτρης Φιντιρίκος

Πρόκειται για ένα ζευγάρι παπούτσια, τα οποία είναι του οίκου Prada και κοστίζουν πάνω από 900 ευρώ. Η ίδια τα φόρεσε αμέσως και έσπευσε να ευχαριστήσει τον καλό της για την γενναιόδωρη πράξη του, η οποία, όπως φαίνεται, της χάρισε ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο.

Δημήτρης Φιντιρίκος Κατερίνα Δαλάκα δώρο
Instagram / Κατερίνα Δαλάκα