Μετά από πολλούς χωρισμούς ξανά μαζί - Η πρώτη φωτογραφία της Δαλάκα και του Φιντιρίκου μετά την επανασύνδεση

Ποιος επιβεβαίωσε την είδηση;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μετά από πολλούς χωρισμούς ξανά μαζί - Η πρώτη φωτογραφία της Δαλάκα και του Φιντιρίκου μετά την επανασύνδεση

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz όπου έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τα media καθώς ο έρωτάς τους κατά καιρούς φαίνεται πως έχει περάσει από 40 κύματα καθώς έχουν υπάρξει πολλές φορές χωρίσμοί και επανασυνδέσεις.

Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι το πρώτο ζευγάρι ούτε και το τελευταίο. Όπως φαίνεται οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον με αποτέλεσμα η επανασύνδεση για το ζευγάρι να είναι γεγονός. Μάλιστα, η επιβεβαίωση ήρθε μέσα από τα social media όπου τους είδαμε να ποζάρουν μαζί.

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια είχε τα γενέθλιά της οπότε δεν άργησαν να έρθουν και τα insta stories. Έτσι, το γιόρτασαν με μια βόλτα στο χλιδάτο σκάφος του επιχειρηματία όπου μαζί τους είχαν και τους αγαπημένους τους φίλους.

Επανασύνδεση για την Δαλάκα και τον Φιντιρίκο

Η ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα

Με σατέν εφαρμοστό φόρεμα - Η Κατερίνα Δαλάκα σε νυχτερινή έξοδο στην Πέγκυ Ζήνα

Η Κατερίνα Δαλάκα απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε νυχτερινή έξοδο στο νυχτερινό μαγαζί, που τραγουδάει η Πέγκυ Ζήνα την Μεγάλη Τρίτη 19/4. Η αθλήτρια μετά την δύσκολη και μεγάλη απώλεια, που βίωσε η οικογένεια της αποφάσισε να το ρίξει λίγο έξω.

Όπως πάντα ήταν εντυπωσιακά ντυμένη, καθώς φορούσε ένα πολύ κομψό, μακρύ, σατέν πράσινο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρα πέδιλα. Η Δαλάκα λόγω κυρίως του αθλήματος, που έχει επιλέξει να ακολουθεί διατηρεί ένα καλλίγραμμο σώμα και αυτό είναι κάτι, που αναδεικνύεται με ό,τι και αν φορέσει.

Όσο για την παρέα της, την είδαμε να διασκεδάζει με καλούς φίλους, χωρίς να υπάρχει κάποιο φλερτ ή ο σύντροφος της στο πλάι της. Από ότι φαίνεται ήθελε απλώς να διασκεδάσει ακούγοντας τα μοναδικά τραγούδια της Πέγκυς, με την οποία διατηρεί πολύ στενή σχέση, τόσο με εκείνη όσο και με την κόρη της Ηλέκτρα.

Η Κατερίνα Δαλάκα σε νυχτερινή έξοδο με την Πέγκυ Ζήνα

Δαλάκα - Πέγκυ Ζήνα