Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Δαλάκα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Δαλάκα

Οι τελευταίες ώρες για την Κατερίνα Δαλάκα είναι αρκετά δύσκολες καθώς έφυγε από την ζωή η αγαπημένη της γιαγιά. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πριν από λίγες ημέρες ότι η γιαγιά της νοσηλευόταν στο νοσοκομείο χωρίς ωστόσο, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η γνωστή αθλήτρια, το απόγευμα της Πέμπτης δημοσίευσε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι αρκετά ενεργή στην οποία θέλησε να πει ένα τελευταίο "αντίο" καθώς στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλό ταξίδι γιαγιά μου».

Η ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα

Πριν από λίγο καιρό η Κατερίνα Δαλάκα έχασε και τον παππού της

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Κατερίνα Δαλάκα μιας και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, βίωσε μία μεγάλη απώλεια στην οικογένεια της. Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της παππούς.

Την αποκάλυψη έκανε η Soula Glamorous, η οποία απάντησε στην ερώτηση που της έκανε για την αθλήτρια μία διαδικτυακή της φίλη, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Κατερίνα Δαλάκα είχε χωρίσει οριστικά από τον σύντροφό της, Δημήτρη Φιντιρίκο.

«Πέθανε ο παππούς της. Συλλυπητήρια», έγραψε χαρακτηριστικά η Soula Glamorous στο Insta Story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν έχει τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο έχει αλλάξει την φωτογραφία προφίλ στο Instagram της με ένα μαύρο φόντο.

Η αποκάλυψη της Soula Glamorous για την Κατερίνα Δαλάκα

Κατερίνα Δαλάκα Soula Glamorous