Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Δαλάκα - Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Τι έχει συμβεί;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Δαλάκα - Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Μπορεί η Κατερίνα Δαλάκα να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Δημήτρη Φιντιρίκου μετά την οριστική επανασύνδεσή τους, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η ίδια φαίνεται πως περνάει δύσκολες στιγμές καθώς στο νοσοκομείο βρίσκεται η γιαγιά της.

Η αθλήτρια βρίσκεται στο πλευρό της διαρκώς, κάτι το οποίο γνωστοποίησε την Παρασκευή 4/3, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Insatagram, μέσα από μια ανάρτησή της. Στην φωτογραφία βλέπουμε το χέρι της Κατερίνας Δαλάκα να κρατάει αυτό της γιαγιάς της, η οποία είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Η ίδια δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της αγαπημένης της γιαγιάς, αλλά αρκέστηκε στο να γράψει μια ευχή μαζί με την φωτογραφία της η οποία έλεγε: «Κράτα γερά γιαγιάκα μου»

Στο νοσοκομείο μαζί με την γιαγιά της η Κατερίνα Δαλάκα

Πολύ δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Δαλάκα

Οι δηλώσεις της Δαλάκα για την εμπλοκή του Φιντιρίκου στην υπόθεση της 24χρονης

Λίγο μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με την εμπλοκή του ονόματος του Δημήτρη Φιντιρίκου στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη, η Κατερίνα Δαλάκα αποφάσισε να «σπάσει» την σιωπή της.

Η αθλήτρια μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και εξέφρασε την στήριξή της στην Γεωργία Μπίκα ενώ ξεκαθάρισε πως ο σύντροφός της δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση

«Αυτό που είπα από την πρώτη στιγμή είναι ότι εύχομαι να αποδοθεί δικαιοσύνη στην κοπέλα. Περιμένω κι εγώ να δω τις εξελίξεις. Είναι πολύ άσχημο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα το 2022 και φυσικά όταν μια γυναίκα λέει “όχι”, είναι “όχι”. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο πρέπει να έχει η Δικαιοσύνη χωρίς καμία ολιγωρία.

Είναι άσχημο χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και καταγγελίες για κάποιο πρόσωπο να το εμπλέκουν και να το διασύρουν σε όλη την Ελλάδα για κάτι που ως άνθρωπος δεν θα το φανταζόταν καν. Κι αυτό δεν το λέω μόνο για τον Δημήτρη αλλά για τον οποιονδήποτε διασύρθηκε μέσα από αυτή την ιστορία, και ειδικά τόσο άδικα.

Ας σταματήσουν τα fake news γιατί μπορεί να καταστρέψουν έναν άνθρωπο και την οικογένειά του προκαλώντας πρόβλημα στη δουλειά του και στον περίγυρό του. Δεν μιλάμε απλά για αρνητικά μηνύματα. Μιλάμε για μηνύματα μίσους, για μήνυμα τα που δεν το χωρούσε ο νους μου ότι κάποιος κάθισε να τα γράψει και να τα στείλει. Υπήρξε άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα «άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι»!

Οι δηλώσεις της Δαλάκα για την εμπλοκή του Φιντιρίκου στην υπόθεση της 24χρονης

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όταν έχουμε νωπή ακόμα την εικόνα αυτού του κοριτσιού που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και εισέπραξε αγάπη από όλη την Ελλάδα, υπάρχει άνθρωπος που γράφει κάτι τέτοιο. Και όχι μόνο μηνύματα, αλλά και απειλές για εμένα και όλη μου την οικογένεια. Τι κακό τούς έχω κάνει; Ποιον πείραξα;

Ποιον ενόχλησα για να βγάλουν τόσο μίσος απέναντί μου; Το Διαδίκτυο έχει κάνει πολλά καλά, όπως ήταν η ιστορία του Ιακωβίδη που λέγαμε προηγουμένως, η οποία διαδόθηκε σε ελάχιστο χρόνο σε όλη την Ελλάδα και ο σπουδαίος αυτός αθλητής μπόρεσε να βρει χορηγούς. Αλλά μπορεί να γίνει και το αντίθετο. Αν μια πληροφορία κάνει τον γύρο του Διαδικτύου χωρίς να έχει διασταυρωθεί, μπορεί να καταστραφεί ένας άνθρωπος» κατέληξε η Κατερίνα Δαλάκα.