Δαλάκα - Φιντιρίκος: Ξανά μαζί; Το βίντεο που φούντωσε τις φήμες επανασύνδεσης

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δαλάκα - Φιντιρίκος: Ξανά μαζί; Το βίντεο που φούντωσε τις φήμες επανασύνδεσης

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος τα τελευταία χρόνια απασχολούν το κοινό, καθώς η προσωπική τους ζωή είναι αρκετά περίπλοκη εάν σκεφτεί κανείς πως έχουν χωρίσει και τα έχουν ξαναβρεί αρκετές φορές μέσα σε μικρά χρονικά διαστήματα. Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν πως είχαν τραβήξει χωριστούς δρόμους, με το όνομα της αθλήτριας να εμπλέκεται και στη σχέση της Ευριδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Παρόλα αυτά, μία ανάρτηση από τον επιχειρηματία έφερε τα πάνω κάτω, φουντώνοντας τις φήμες επανασύνδεσης. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο από το πάρτι γενεθλίων της πρώην συντρόφου του, με την ίδια να κρατά τα μπαλόνια που μαρτυρούν την ηλικία της στα χέρια και να χαμογελά στον φακό. Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, ωστόσο ότι και να συμβαίνει φαίνεται πως έχουν καλές σχέσεις.

Το βίντεο που φούντωσε τις φήμες επανασύνδεσης για την Δαλάκα και τον Φιντιρίκο

Τι έκανε μετά τον χωρισμό τους η αθλήτρια

Ο χωρισμός της Κατερίνας Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο φαίνόταν πως είναι οριστικός, για ακόμα μία φορά. Οι δυο τους διέγραψαν τις κοινές φωτογραφίες από το Instagram και για να επισφραγίσουν ότι δε θα είναι ξανά μαζί έκαναν και unfollow ο ένας τον άλλον.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει περάσει από 40 κύματα. Οι δυο τους έχουν χωρίσει και τα έχουν ξαναβρεί ένα σωρό φορές τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η τελευταία τους επανασύνδεση το καλοκαίρι του 2021, έδειχνε πως έχουν αφήσει στην άκρη τα όποια προβλήματα είχαν και πλέον τραβούν κοινή πορεία

Προκειμένου λοιπόν να δώσει μία νότα ανανέωσης στον εαυτό της και να ξεπεράσει τον χωρισμό, η Κατερίνα Δαλάκα ταξίδεψε στο Λονδίνο και όπως φάνηκε το διασκέδασε με την ψυχή της.

Μάλιστα, μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους, αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι της και από τα μέρη που επισκέφθηκε.