Super Κατερίνα: «Την Κυριακή έχω το bachelor της Μαριλού!» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου για τον γάμο του Μουζουράκη

Όλα όσα είπε!

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με την αγαπημένη του σύντροφο, Μαριλού Κοζάρη, στην ελληνική showbiz (δείτε εδώ ποιοι θα τραγουδήσουν στην δεξίωση). Η Κατερίνα Καινούργου, που είναι πολύ στενή φίλη της μέλλουσας νύφης μίλησε για άλλη μια φορά στον αέρα του Super Κατερίνα και αποκάλυψε μερικά πράγματα, που ετοιμάζει το ερωτευμένο ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ALPHA, μίλησε για το bachelor party, που ετοιμάζει η φίλη της και πλησιάζει από μέρα σε μέρα.

Expand player

Η αποκάλυψη της Καινούργιου για τον γάμο του Μουζουράκη και της Μαριλού

«Εμένα το μυαλό μου είναι αλλού. Την Κυριακή έχω το bachelor της φίλης μου, της κολλητής μου, της Μαριλού που παντρεύεται τον Πάνο Μουζουράκη οπότε, αυτό που με νοιάζει είναι τι θα βάλουμε στο bachelor και όλα αυτά. Δε θα φωνάξουμε αγόρια για στριπτίζ. Θα φωνάξουμε τον Μουζουράκη στο τέλος. Είναι μεσημέρι, είναι και σε ενδιαφέρουσα πολλές φίλες μου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Το κτήμα που θα γίνει ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κοζαρή

Μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινού την Τρίτη 28/3 κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και πλάνα από το κτήμα, που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει ο γάμος, το οποίο είναι εντυπωσιακό και μάλιστα έχει ολόκληρη ιστορία από πίσω του (δείτε εδώ ποια θα είναι η κουμπάρα τους).

«Είναι το καλύτερο κτήμα της Αίγινας, όλοι οι καλοί, σπουδαίοι γάμοι γίνονται εκεί, είναι ένα ιστορικό κτίριο, είναι το σπίτι του πρωθυπουργού Ζαΐμη αυτό, του Αλέξανδρου Ζαΐμη. Άλλαξε πολλές φορές χέρια...το 21' νομίζω πλειστηριάστηκε. Είναι συγκλονιστικό το μέρος αυτό, η πισίνα είναι σα λίμνη, από εμένα είναι ναι», είπε ο Τάσος Τεργιάκης για το κτήμα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάνος Μουζουράκης: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει με την Μαριλού Κοζάρη

Φανή Χαλκιά: Θα είναι κουμπάρα του Μουζουράκη; Aποκαλύψεις μετά την αναγγελία γάμου