Πάνος Μουζουράκης: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει με την Μαριλού Κοζάρη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Super Κατερίνα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πάνος Μουζουράκης θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, καθώς η σύντροφός του Μαριλού Κοζάρη περιμένει το πρώτο της παιδί. Μπορεί οι δυο τους να προσπαθούν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως τέτοια νέα ταξιδεύουν γρήγορα. Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και μάλιστα νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης 28/3 μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, διέρρευσε και το φύλο του μωρού.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πολύ καλή φίλη με την αγαπημένη του τραγουδιστή, επομένως γνωρίζει την αλήθεια από πρώτο χέρι, και αφού το συζήτησε πρώτα με το ζευγάρι το ανακοίνωσε και στον αέρα, δίνοντας και μερικές λεπτομέρειες για τον γάμο τους (δείτε εδώ ποια θα είναι η κουμπάρα τους).

Αυτό είναι το φύλο του μωρού του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κοζάρη

«Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Super Κατερίνα το φύλο του μωρού που περιμένουν είναι κοριτσάκι», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Και η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Η Μαριλού είναι η καλύτερή μου φίλη, η παιδική μου φίλη. Οι μπαμπάδες μας ήταν συμμαθητές. Είναι 8 χρόνια μικρότερη από εμένα, τη γνωρίζω από τη μέρα που γεννήθηκε, είναι 30 ετών τώρα. Έχουμε μεγαλώσει κυριολεκτικά μαζί.

Γνωρίστηκαν με τον Πάνο τον Σεπτέμβριο, μέσω μίας άλλης κοινής μας φίλης. Όταν γνωρίστηκαν κι εγώ άρχισα να τον γνωρίζω καλύτερα, μου έκανε εντύπωση η ευαισθησία του. Τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά μαζί, είναι πολύ ευτυχισμένα, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Παντρεύονται στην Αίγινα, τώρα ετοιμάζουμε και το bachelor εμείς οι φίλες της».

Η αναγγελία του γάμου τους

Όπως ειπώθηκε λοιπόν το μεσημέρι της Κυριακής 26/3 και μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται» και επιβεβαιώνει τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly, ο Πάνος Μουζουράκης και η σύντροφός του παντρεύονται στην Αίγινα, ενώ η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΜΠΑΜ.

Η εν λόγω είδηση, βέβαια, δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον αγαπημένο τραγουδιστή, μιας και έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή και ιδιαίτερα τη σχέση του με την 30χρονη φαρμακοποιό πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το δαχτυλίδι, ωστόσο, έχει ήδη δοθεί (δείτε το εδώ).

undefined

Αναφορικά με την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, είχε ειπωθεί πριν μερικές μέρες στο Open Weekend: «Είναι στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης και το ζευγάρι κρατά τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό πολλές φορές, ο Πάνος Μουζουράκης, όταν είναι να δώσει μία συνέντευξη, ήταν ένα θέμα το οποίο σκοπίμως ήθελε να αποφύγει» -δείτε εδώ το απόσπασμα.