Με εντυπωσιακό δαχτυλίδι στο χέρι της - Η πρώτη εμφάνιση του Μουζουράκη και της συντρόφου του μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Οι αποκαλύψεις για το ζευγάρι και τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με εντυπωσιακό δαχτυλίδι στο χέρι της - Η πρώτη εμφάνιση του Μουζουράκη και της συντρόφου του μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του φαίνεται πως διανύει ο Πάνος Μουζουράκης, μιας και εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με την Μαριλού Κοζάρη, η οποία είναι 30 ετών και ιδιοκτήτρια φαρμακείου στη Νέα Σμύρνη και μάλιστα κολλητή φίλη της Κατερίνας Καινούργιου.

Η είδηση που έσκασε όμως για το αγαπημένο ζευγάρι έχει προκαλέσει τεράστιο χαμό, καθώς δημοσίευμα της Real Life θέλει την σύντροφο του τραγουδιστή να είναι έγκυος και σε 5 μήνες να κρατούν στην αγκαλιά το πρώτο τους παιδί -διαβάστε εδώ περισσότερα.

Η πρώτη εμφάνιση Μουζουράκη - Κοζάρη μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας 20/3, η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον Πάνο Μουζουράκη και την Μαριλού Κοζάρη στο αεροδρόμιο. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, το ζευγάρι ταξίδεψε μαζί σε χώρα εκτός της ζώνης Σένγκεν για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους και μάλιστα οι δυο τους ήταν αρκετά χαμογελαστοί και ευδιάθετοι.

Ο Γρηγόρης Μπάκας μεταξύ άλλων όμως μαρτύρησε πως η Μαριλού φορούσε στο χέρι της ένα εντυπωσιακό και μεγάλο δακτυλίδι, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει: «Μπράβο. Με το καλό τα παιδιά. Με το καλό γενικά τα παιδιά. Τον συμπαθώ πολύ τον Μουζουράκη. Την κοπέλα δεν την ξέρω, αλλά για να είναι επιλογή του μια χαρά…».

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στις φήμες εγκυμοσύνης, τονίζοντας πως από την στιγμή που το ζευγάρι δεν έχει βγει να μιλήσει δημόσια για αυτό, καλύτερα να μην το κάνει κανείς.

Η αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη για την εγκυμοσύνη της Κοζάρη

Μόλις ξεκίνησε η εκπομπή του OPEN, Open Weekend, η Ελένη Τσολάκη θέλησε να σχολιάσει τα ευχάριστα νέα, εξηγώντας πως έχει ήδη στείλει μήνυμα στο ζευγάρι για να ευχηθεί για το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ενώ τόνισε πως ο τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά προσεκτικός στις δηλώσεις που έκανε και στις συνεντεύξεις που παραχωρούσε προσπαθώντας να μη δώσει δείγματα.

«Είναι στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης και το ζευγάρι κρατά τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό πολλές φορές, ο Πάνος Μουζουράκης, όταν είναι να δώσει μία συνέντευξη, ήταν ένα θέμα το οποίο σκοπίμως ήθελε να αποφύγει», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.