«Το ζευγάρι...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Πάνου Μουζουράκη

Έστειλε κιόλας τις ευχές της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το ζευγάρι...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Πάνου Μουζουράκη

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση στην ελληνική σόουμπιζ το πρωί της Κυριακής 19/3 πως ο Πάνος Μουζουράκης θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς σε λίγους μήνες, αφού η καλή του, Μαριλού, είναι έγκυος και διανύει τον τέταρτο μήνα της κύησης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real (δείτε την εδώ).

Μόλις ξεκίνησε, λοιπόν, η εκπομπή του OPEN, Open Weekend, η Ελένη Τσολάκη θέλησε να σχολιάσει τα ευχάριστα νέα, εξηγώντας πως έχει ήδη στείλει μήνυμα στο ζευγάρι για να ευχηθεί για το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ενώ τόνισε πως ο τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά προσεκτικός στις δηλώσεις που έκανε και στις συνεντεύξεις που παραχωρούσε προσπαθώντας να μη δώσει δείγματα.

Η αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Πάνου Μουζουράκη

«Είναι στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης και το ζευγάρι κρατά τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό πολλές φορές, ο Πάνος Μουζουράκης, όταν είναι να δώσει μία συνέντευξη, ήταν ένα θέμα το οποίο σκοπίμως ήθελε να αποφύγει», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τι σχέση έχει η Καινούργιου με το ζευγάρι

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό, πως υπάρχουν εξελίξεις με τα ερωτικά του Πάνου Μουζουράκη, ο οποίος έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους με τη σύντροφό του, Τζίνα Βαρελά.

Ο μουσικός ωστόσο δεν έχασε πολύ καιρό, αφού η ζωή του έφερε έναν νέο έρωτα, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες, που κυκλοφορούν είναι φρέσκος και παράλληλα πολύ φλογερός (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Μουζουράκη για το χωρισμό του).

Ο νέος έρωτας λοιπόν του Πάνου ακούει στο όνομα της 30χρονης Μαριλού Κοζάρη, η οποία είναι φαρμακοποιός και πολύ ταιριαστή στο πλάι του συντρόφου της.

Αυτό ωστόσο, που δεν ξέραμε και είναι παρασκήνιο έχει να κάνει με την άγνωστη σχέση της Μαριλού με την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς η κοπέλα είναι μια από τις κολλητές της...Δεν ξέρουμε ωστόσο να η παρουσιάστρια μεσολάβησε και στη γνωριμία τους.

«Λίγο πριν κλείσω τα 37 αποφάσισα να κάνω το πιο όμορφο δωρο στον εαυτό μου …
Παρίσι (το αγαπημένο μέρος στον κόσμο )μαζί με τις καλύτερες μου…παιδικες μου φιλες …♥️
Όταν σβήνουμε τα κεράκια, υποδεχόμαστε την νέα ηλικία μας! Αυτή που θα μας φέρει (πιθανόν) καινούρια πράγματα, νέες εμπειρίες, νέα μαθήματα. Ίσως να γίνω και πιο χαρούμενη…

Όσες δυσκολίες κ να είχε αυτή η χρονια …Κάθε χρόνος που περνάει…δεν ξανά επιστρέφει. Δεν θα ξανά γίνω ποτε 36!
Κ θέλω να ζω με ευγνωμοσύνη την κάθε χρονια !

Εχω στο μυαλό μου πως η κάθε μας στιγμή είναι πολύτιμη. Μεγαλωνω αλλά κρατώ την αθωότητα μου κ την ξεγνοιασιά που είχα ξεχάσει …Με αγαπω και με προσέχω περισσότερο …Δεν μιζεριαζω κ δεν έχω μίσος για κανέναν.Μονο αγάπη …♥️

Ο χρόνος είναι πια πολύτιμος… Ανακάλυψα πια πως το νόημα της ζωής μου το έχουν οι άνθρωποι γύρω μου, που με κάνουν να νιώθω όμορφα…
Σας στέλνω την αγάπη μου», είχε γράψει η Κατερίνα Καινούργιου σε ανάρτησή της με τη Μαριλού Κοζάρη.