«Ο μόνος λόγος που...» - Ο Πάνος Μουζουράκης απάντησε ανοιχτά στον χωρισμό του με την Τζίνα Βαρελά

«Είτε είσαι ελεύθερος είτε σε σχέση...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο μόνος λόγος που...» - Ο Πάνος Μουζουράκης απάντησε ανοιχτά στον χωρισμό του με την Τζίνα Βαρελά

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε ο Πάνος Μουζουράκης το βράδυ της Πέμπτης 3/11 την ώρα που πήγαινε στην πρόβα για το χριστουγεννιάτικο μιούζικαλ στο οποίο θα συμμετέχει. Όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε και για τον φημολογούμενο χωρισμό του από την Τζίνα Βαρελά.

Η απάντηση του Πάνου Μουζουράκη για τον χωρισμό του με την Τζίνα Βαρελά

Πρώτα μίλησε η μητέρα του Πάνου Μουζουράκη αν στεναχωριέται κάθε φορά που ο γιος της χωρίζει με την ίδια να απαντά: «Δε στεναχωριέμαι, αρκεί να περνάει ο Πάνος καλά».

«Αυτή την περίοδο, εκτός από μια γαστρεντερίτιδα που με ταλαιπώρησε για 1-2 μέρες, είμαι καλά. Κυκλοφορεί αυτό για την προσωπική μου ζωή, κυκλοφορούν διάφορες ιώσεις, κυκλοφορούν περίεργοι άνθρωποι στον κόσμο. Εγώ να διαψεύσω; Θα το ανακοινώσω επίσημα στη σελίδα μου στο Instagram. Eίμαι καλά. Αυτό δεν έχει σημασία; Είτε είσαι ελεύθερος είτε σε σχέση σημασία έχει να είσαι καλά.

Να φέρεις τη μαμά μου σε τέτοια δύσκολη θέση; Μπορεί να μην της το έχω πει καν εγώ να έχει υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη. Είναι ωραίο να το μάθει από εσένα τώρα αντί να το μάθει από εμένα; Τι άλλο να κάνω; Ο μόνος λόγος που κάθισα να σας τα πω αυτά και δεν έφυγα είναι γιατί περιμένατε τόση ώρα».

Τι είχε πει ο Μουζουράκης για το ενδεχόμενο του γάμου

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο του αγαπημένου φίλου, Κωστή Μαραβέγια.

«Ο Κωστής μου λείπει και από τη ζωή μου πάρα πολύ γιατί πήγε και παντρεύτηκε. Δε τον έβλεπα που δε τον έβλεπα… Συναντιόμαστε τουλάχιστον μέσω δουλειάς γιατί είμαστε και οι δυο λίγο εργασιομανείς. Δε ξέρω τι πραγματικά παίζει με το θέμα του γάμου και του παιδιού.

Είναι ένα θέμα που όσο πλησιάζεις στο θάνατο ξεκινάς και το σκέφτεσαι αλλά εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να δίνω συμβουλές πάνω σε αυτά τα πράγματα»

Από την άλλη, όταν ρωτήθηκε για το αν έχει σκεφτεί να κάνει τη δική του οικογένεια με αρκετή δόση χιούμορ απάντησε: «Έχω σκεφτεί να παντρευτείς εσύ, να παντρευτείτε όλοι να με αφήσετε στην ησυχία μου, να διαιωνίσετε το DNA σας και να με αφήσετε εμένα να την κάνω σε άλλους πλανήτες».