Χώρισε ο Πάνος Μουζουράκης με την Τζίνα Βαρελά

Μετά από τρία χρόνια σχέσης

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Χώρισε ο Πάνος Μουζουράκης με την Τζίνα Βαρελά

Μπορεί στο The Voice τόσους μήνες να δείχνει χαμογελαστός και ευδιάθετος αλλά κρατούσε ένα επτασφράγιστο μυστικό που το πρωί της Δευτέρας 31/10 ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό μας ο Πάνος Μουζουράκης και η Τζίνα Βαρελά δεν είναι πια μαζί, εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σχέση του Πάνου Μουζουράκη και της Τζίνας Βαρελά είχε περάσει αρκετές κρίσεις και στο παρελθόν. Οι δυο τους έβαλαν τίτλους τέλους στον δεσμό τους το καλοκαίρι, καθώς οι διαφορές τους φαίνεται να ήταν μεγαλύτερες από όσα τους έδεναν. Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Πάνος Μουζουράκης έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή και βρίσκεται ήδη σε νέα σχέση (δείτε εδώ φωτογραφίες από την πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή τους).

Ποια είναι η Τζίνα Βαρελά

Η ηθοποιός γεννήθηκε στο Γουέλινγκτον από Έλληνα πατέρα και Νεοζηλανδή μητέρα. Όταν ήταν 10 ετών, οι γονείς της ξεκίνησαν μια μικρή εταιρεία παραγωγής και κύρια ασχολία τους ήταν τα ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της εφηβείας της μπήκε και εκείνη στην οικογενειακή τους εταιρεία και ασχολήθηκε με την έρευνα, την παραγωγή αλλά και την επεξεργασία του υλικού. Μετά το τέλος του λυκείου, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και έζησε και για ένα διάστημα στη Ρώμη όπου παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και θεατρικής γραφής.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, η Τζίνα Βαρελά επέστρεψε στη Νέα Ζηλανδία όπου εργάστηκε για χρόνια ως ηθοποιός. Έχει παίξει αρκετούς ρόλους σε ταινίες τρόμου αλλά και την Κόκκινη «Power Ranger» σε μία από τις εκδοχές της παιδικής σειράς.

Λίγα χρόνια αργότερα, οδηγήθηκε στο Λονδίνο όπου ασχολήθηκε με τη μόδα μέχρι να επιστρέψει και πάλι στην υποκριτική. Το 2012 μετακόμισε στην Ελλάδα, εργάστηκε ως freelance δημοσιογράφος και φωτογράφος ενώ λίγο αργότερα ίδρυσε ένα Drama Therapy πρόγραμμα για παιδιά.