Χαμογελάει στο πλάι της - Η σπάνια εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη με τη σύντροφό του

Με εντυπωσιακό κοντό φόρεμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαμογελάει στο πλάι της - Η σπάνια εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη με τη σύντροφό του

Ο Πάνος Μουζουράκης είναι πολύ καλά στα προσωπικά του παρ' όλο που δεν επιδιώκει να κάνει πολλές και συχνές δημόσιες εμφανίσεις. Η σχέση του, παρ΄ όλα αυτά, με την Τζίνα Βαρελά είναι κάτι γνωστό καθώς πρόσφατα έκαναν μαζί το ζευγάρι στο νέο του video clip.

Έτσι λοιπόν, μιας και αρχίζουν να δείχνουν πιο άνετοι με το μεταξύ τους έκαναν και μια βραδινή έξοδο, με τον φακό να τους απαθανατίζει στο Παλλάς, τη Δευτέρα 6/6. Οι δύο τους φαίνονται πολύ καλά μαζί καθώς δε σταματούσαν να γελάνε με το όσα έλεγε ο ένας στον άλλον. Όσο για την εμφάνιση τους ήταν και αυτή εντυπωσιακή, με εκείνη να φοράει κοντό, μπορντό φόρεμα με μπλε γόβες και τον τραγουδιστή να κινείται στις κλασσικές ροκ επιλογές του.

Ο Πάνος Μουζουράκης με την Τζίνα Βαρελά στο θέατρο

Μουζουράκης - Βαρελά

Η αποκάλυψη του Μουζουράκη για τον γάμο

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο του αγαπημένου φίλου, Κωστή Μαραβέγια.

«Ο Κωστής μου λείπει και από τη ζωή μου πάρα πολύ γιατί πήγε και παντρεύτηκε. Δε τον έβλεπα που δε τον έβλεπα… Συναντιόμαστε τουλάχιστον μέσω δουλειάς γιατί είμαστε και οι δυο λίγο εργασιομανείς. Δε ξέρω τι πραγματικά παίζει με το θέμα του γάμου και του παιδιού.

Είναι ένα θέμα που όσο πλησιάζεις στο θάνατο ξεκινάς και το σκέφτεσαι αλλά εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να δίνω συμβουλές πάνω σε αυτά τα πράγματα»

Από την άλλη, όταν ρωτήθηκε για το αν έχει σκεφτεί να κάνει τη δική του οικογένεια με αρκετή δόση χιούμορ απάντησε: «Έχω σκεφτεί να παντρευτείς εσύ, να παντρευτείτε όλοι να με αφήσετε στην ησυχία μου, να διαιωνίσετε το DNA σας και να με αφήσετε εμένα να την κάνω σε άλλους πλανήτες».