Ευχάριστα νέα για τον Πάνο Μουζουράκη και την σύντροφο του - Έγινε γνωστό ότι...

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευχάριστα νέα για τον Πάνο Μουζουράκη και την σύντροφο του - Έγινε γνωστό ότι...

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι ο Πάνος Μουζουράκης με την σύντροφό του, Τζίνα Βαρελά, την ίδια στιγμή που η πρώην του, Μαρία Σολωμού, βρήκε τον έρωτα στα μάτια ενός γνωστού τράπερ.

Το βράδυ της Τρίτης (11/1), ο αγαπημένος τραγουδιστής δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram ένα απόσπασμα από το νέο του video clip για το τραγούδι “Έπαθα αγάπη”. Όπως βλέπουμε μάλιστα, πρωταγωνίστρια δεν είναι άλλη από την σύντρόφο του.

Ωστόσο, η ίδια έχει ξανά συμμετάσχει σε video clip του Πάνου Μουζουράκη και συγκεκριμένα στο τραγούδι Bollywood αλλά και στο τραγούδι “Μπερδεμένος”.

Απόσπασμα του βίντεο κλιπ του Μουζουράκη με την σύντροφό του

Η αποκάλυψη του Μουζουράκη για τον γάμο

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο του αγαπημένου φίλου, Κωστή Μαραβέγια.

«Ο Κωστής μου λείπει και από τη ζωή μου πάρα πολύ γιατί πήγε και παντρεύτηκε. Δε τον έβλεπα που δε τον έβλεπα… Συναντιόμαστε τουλάχιστον μέσω δουλειάς γιατί είμαστε και οι δυο λίγο εργασιομανείς. Δε ξέρω τι πραγματικά παίζει με το θέμα του γάμου και του παιδιού.

Είναι ένα θέμα που όσο πλησιάζεις στο θάνατο ξεκινάς και το σκέφτεσαι αλλά εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να δίνω συμβουλές πάνω σε αυτά τα πράγματα»

Από την άλλη, όταν ρωτήθηκε για το αν έχει σκεφτεί να κάνει τη δική του οικογένεια με αρκετή δόση χιούμορ απάντησε: «Έχω σκεφτεί να παντρευτείς εσύ, να παντρευτείτε όλοι να με αφήσετε στην ησυχία μου, να διαιωνίσετε το DNA σας και να με αφήσετε εμένα να την κάνω σε άλλους πλανήτες».