Σε σχέση εδώ και 5 μήνες η Μαρία Σολωμού με τον κατά 12 χρόνια μικρότερο τράπερ σύντροφό της

Οι νέες πληροφορίες για το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε σχέση εδώ και 5 μήνες η Μαρία Σολωμού με τον κατά 12 χρόνια μικρότερο τράπερ σύντροφό της

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες η 47χρονη Μαρία Σολωμού είναι ξανά ερωτευμένη μετά τον χωρισμό της από τον επί χρόνια πρώην σύντροφό της, Πάνο Μουζουράκη (ο οποίος είναι επίσης σε σχέση εδώ και πολύ καιρό). Ωστόσο, κανείς δεν θα πίστευε πως είναι ζευγάρι με τον 35χρονο τράπερ, Mente Fuerte.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός γνωστού περιοδικού τους απαθανάτισε στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση και όπως είδαμε, δεν τους ένοιαζαν τα αδιάκριτα βλέμματα, ούτε το γεγονός πως η σχέση τους θα γινόταν αμέσως γνωστή.

Οι νέες πληροφορίες για την σχέση Μαρίας Σολωμού - Mente Fuerte

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte είναι πέντε μήνες μαζί και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν το ζευγάρι συγκατοικούν, ωστόσο, μετά τη δημόσια εμφάνισή τους, δείχνουν σίγουροι για τα συναισθήματά τους.

Ποιος είναι ο Mente Fuerte

Ο 35χρονος Mente Fuerte ξεκίνησε την καριέρα του στην ραπ μουσική ως μέλος των Technical Flerts, μαζί με τον Lpt. Το 2016 ιδρύει την Black Bandana, από την οποία κυκλοφορεί και την πρώτη του επίσημη κυκλοφορία, με τίτλο "Lifestyle", στις 4 Νοεμβρίου του 2016. Το κομμάτι αναλαμβάνει ο Gosei στην μουσική παραγωγή, και ο Πέτρος Νικολίνταης στην σκηνοθεσία. Για τα επόμενα τρία χρόνια βγάζει διάφορα singles, και συνεργάζεται με διάφορους rappers όπως Smuggler, Pepe Frantik, Raffie Raff, Young Montanas, Mad Clip και Toquel.

Στις 25 Μαρτίου του 2019 κυκλοφορεί το πρώτο του album με όνομα "Kingpin". Το album περιέχει 20 κομμάτια, με το Μαύρο Range να κυκλοφορεί την ίδια μέρα ως lead single του δίσκου, συνοδευόμενο από το music video. Στο album συμμετέχουν και οι Saske, Hawk, Smuggler, Mad Clip, Toquel, Ink και Raffie Raff. Τον Απρίλιο του 2019 υπογράφει και επίσημα ως καλλιτέχνης στην OffBeat Records ενώ στις 14 Ιουνίου 2019 κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα το "Caliente" μαζί με τον Hawk και τον Baghdad. Το κομμάτι σημειώνει τρομερή επιτυχία, με το κομμάτι να γίνεται η πρώτη certified diamond single κυκλοφορία στην Ελλάδα.

Την ίδια χρονιά στις 4 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το Sportex σε συνεργασία με τους Saske, Hawk, Hatemost και Baghdad, ένα κομμάτι με αισθητική της χρονικής περιόδου, και ύμνο στα 90's το οποίο και αποτέλεσε μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρίας αθλητικών ειδών Adidas.

Στις 15 Μαίου 2020, ο Mente Fuerte κυκλοφορεί το single "Rudeboys" σε συνεργασία με τον Hawk στις 3 Αυγούστου 2020. Και οι δυο καλλιτέχνες αφήνουν στους στίχους του κομματιού αιχμές κατά του επίσης γνωστού ράπερ Snik με τον οποίο ο πρώτος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν[8]. Στις 22 Σεπτεμβρίου του 2020, ο Snik κυκλοφορεί το κομμάτι "Karma", ένα diss κομμάτι με στόχο τον Mente Fuerte αναζωπυρώνοντας την κόντρα των δυο ράπερς. Ο Mente Fuerte απαντάει με το κομμάτι "211" στις 24 Σεπτεμβρίου, μόλις 2 μέρες μετά. Η απάντηση του Snik έρχεται την επόμενη μέρα με το κομμάτι "Muerto", στο οποίο δεν υπάρχει απάντηση από μεριάς του Mente Fuerte. Η κόντρα των δυο καλλιτεχνών ξεπέρασε τα ορια της ελληνικής hip-hop σκηνής απασχολώντας την δημοσιότητα.