Ξανά ερωτευμένος ο Πάνος Μουζουράκης! Η 28χρονη γυναίκα στη ζωή του τρεις μήνες μετά τον χωρισμό του με την Τζίνα Βαρελά

Αποκαλύφθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πάνος Μουζουράκης μετά την σχέση του με την Μαρία Σολωμού έφτιαξε ξανά τη ζωή του με μία άλλη γυναίκα με την οποία έμεινε μαζί για τρία χρόνια (δείτε εδώ ποια είναι). Πριν από τρεις μήνες περίπου, λοιπόν, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και ενώ ο τραγουδιστής στην αρχή δεν ήθελε να μιλήσει γι' αυτό, λίγο διάστημα αργότερα, όμως, άφησε τους υπαινιγμούς του για τον λόγο που η σχέση τους κατέληξε έτσι.

«Αυτή την περίοδο, εκτός από μια γαστρεντερίτιδα που με ταλαιπώρησε για 1-2 μέρες, είμαι καλά. Κυκλοφορεί αυτό για την προσωπική μου ζωή, κυκλοφορούν διάφορες ιώσεις, κυκλοφορούν περίεργοι άνθρωποι στον κόσμο. Εγώ να διαψεύσω; Θα το ανακοινώσω επίσημα στη σελίδα μου στο Instagram. Eίμαι καλά. Αυτό δεν έχει σημασία; Είτε είσαι ελεύθερος είτε σε σχέση σημασία έχει να είσαι καλά.

Να φέρεις τη μαμά μου σε τέτοια δύσκολη θέση; Μπορεί να μην της το έχω πει καν εγώ να έχει υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη. Είναι ωραίο να το μάθει από εσένα τώρα αντί να το μάθει από εμένα; Τι άλλο να κάνω; Ο μόνος λόγος που κάθισα να σας τα πω αυτά και δεν έφυγα είναι γιατί περιμένατε τόση ώρα».

Ξανά ερωτευμένος ο Πάνος Μουζουράκης

Δεν φαίνεται, όμως, να επηρεάστηκε πολύ από αυτή την αλλαγή στη ζωή του ο καλλιτέχνης. Απόδειξη αυτού είναι το γεγονός πως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Πάνος Μουζουράκης έχει προχωρήσει, είναι ξανά ερωτευμένος και τα υπόλοιπα είναι παρελθόν για εκείνον.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο λοιπόν, υπάρχει μία άλλη γυναίκα με την οποία ερωτεύτηκε και είναι μαζί από τον Νοέμβριο. Πρόκειται για μια 28χρονη κοπέλα, που ονομάζεται Μαριλένα και μάλιστα, έχουν ήδη κάνει το επόμενο βήμα, εφόσον οι δύο τους μένουν μαζί στην Κηφισιά.