J2US: «Να λέει ό,τι γουστάρει!» - Το ξεκαθάρισμα του Ψινάκη μετά την παρεξήγηση με τον Παπαμιχαήλ

«Το Γιαννάκη....»

Εδώ και λίγες ημέρες ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έκανε γνωστό μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση (δείτε την εδώ) στο Faceboοκ, πως έχει σκοπό να κινηθεί νομικά ενάντια της παραγωγής του Just the 2 of us μετά την παρουσία του στο 2ο live.

Πολλοί ήταν εκείνοι, που στάθηκαν στον εκνευρισμό του Παπαμιχαήλ τονίζοντας, πως πρόκειται για ένα παιχνίδι και δε χρειάζεται να γίνεται τόσο έξαλλος, πόσο μάλλον από τη στιγμή, που ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά.

Expand player

Ο Ηλίας Ψινάκης σχολίασε από τη μεριά του την ανάρτηση του Παπαμιχαήλ δεδομένου, ότι τον ξέρει από μικρό, αλλά και από τη στιγμή, που ήταν και εκείνος παρόν στο συγκεκριμένο live ως guest κριτής.

Οι δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη για το Γιάννη Παπαμιχαήλ

«Το Γιαννάκη τον ξέρω από μικρούλη, η μητέρα του ήταν φίλη μου και τον λάτρευε! Εγώ του δίνω του δικαίωμα να παρεξηγείται και του δίνω το δικαίωμα να λέει ό,τι γουστάρει!», είπε ο Ηλίας Ψινάκης.

Τα σχόλια του Τσουρού για τον Παπαμιχαήλ

Την απόφαση του Παπαμιχαήλ να κινηθεί νομικά σχολίασαν στην εκπομπή, Mega Καλημέρα, με τον Κώστα Τσουρό να ξεσπά λέγοντας πως δεν πήγε στην Eurovision αλλά στο J2us.

«Βγάζει μια ανακοίνωση που λέει ότι θα προχωρήσει δικαστικά και ότι οι δικηγόροι του έχουν αναλάβει τα δέοντα και ότι θα προχωρήσουν στα αυτονόητα μόλις έχουν τα στοιχεία και τις αποδείξεις. Δηλαδή, εάν σε περίπτωση που έχει αποδειχθεί ότι του έχουν κλείσει τον ήχο, είναι αυτό αντικείμενο δικαστικής διαμάχης;

Δεν πήγε στη Eurovision την κανονική, μάλλον το μπέρδεψε. Πήγε στη “Eurovision” του J2US. Ούτε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης πήγε, για να τον αδικήσουν και να πει ότι "κοιτάξτε να δείτε με καταστρέψατε, καταστράφηκε η πορεία μου και η καριέρα μου και γι’ αυτό σας πάω δικαστικά"

Επίσης, δεν είναι επαγγελματίας τραγουδιστής, ώστε να φανεί ξαφνικά ένας επαγγελματίας τραγουδιστής είναι άφωνος. Είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ο οποίος πήγε ως διαγωνιζόμενος στο J2US, επαναλαμβάνω. Δηλαδή, αν μπαίνουμε στη διαδικασία να πηγαίνουμε στα δικαστήρια και για τις συμμετοχές στο J2US, έχουμε ξεφύγει εντελώς σε αυτή την κοινωνία», είπε σε έντονο ύφος ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

J2US: Ένιωσε αδιαθεσία και αποχώρησε - Εξελίξεις με τη συμμετοχή του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο 1ο live

«Μην κοροϊδεύετε τον κόσμο Σπύρο μου! Μην λέμε ότι θέλουμε» - Απίστευτο ξέσπασμα από τον Λιάγκα κατά του Μπιμπίλα