J2US: Ένιωσε αδιαθεσία και αποχώρησε - Εξελίξεις με τη συμμετοχή του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο 1ο live

Οι δηλώσεις της Ειρήνης Μερκούρη για την κατάστασή του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: Ένιωσε αδιαθεσία και αποχώρησε - Εξελίξεις με τη συμμετοχή του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο 1ο live

Εδώ και λίγο καιρό από το Youweekly.gr σας αποκαλύψαμε, πως το Σάββατο 6/5 θα βλέπαμε ένα secret ζευγάρι στο J2US, το οποίο και έκανε όντως την εμφάνισή του. Αυτό λοιπόν δεν ήταν άλλο από το Γιάννη Παπαμιχαήλ και την Ειρήνη Μερκούρη.

Οι δύο τους είχαν πολύ καλή χημεία, ωστόσο το τρακ ήταν έντονο με τον Παπαμιχαήλ να χάνει τα λόγια του στην αρχή, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν τον πτόησε και δεν του στέρησε την καλή κριτική, που πήρε για το πρώτο του live.

Mια δυσάρεστη εξέλιξη έγινε γνωστή στη συνέχεια από τη Μερκούρη, η οποία παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Οpen Weekend, που προβλήθηκαν την Κυριακή (7/5).

Η αδιαθεσία του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο Just the 2 of us

«Ένιωσε μια αδιαθεσία δυστυχώς και αναγκάστηκε να φύγει;», ρώτησε η δημοσιογράφος την Ειρήνη Μερκούρη με ίδια να απαντάει: «Ναι αλλά είναι οκ, νομίζω δε θα είναι κάτι σοβαρό».

Το ζευγάρι που αποχώρησε από το show

Εκείνοι που είδαν πρόωρα την πόρτα της εξόδου από το J2US ήταν η Σοφία Παυλίδου με τον Ζερόμ Καλούτα που δεν έκρυψαν και την έκπληξη τους. «Ευχαριστούμε! Ήταν υπέροχο ταξίδι και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που το έζησα» τόνισε, η ηθοποιός.