«Μην κοροϊδεύετε τον κόσμο Σπύρο μου! Μην λέμε ότι θέλουμε» - Απίστευτο ξέσπασμα από τον Λιάγκα κατά του Μπιμπίλα

Διαφώνησε κάθετα με τις δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μην κοροϊδεύετε τον κόσμο Σπύρο μου! Μην λέμε ότι θέλουμε» - Απίστευτο ξέσπασμα από τον Λιάγκα κατά του Μπιμπίλα

Στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό μίλησε σήμερα 4/4 ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γιάννη Παπαμιχαήλ, σύμφωνα με τις οποίες ο ίδιος ζητά χρηματικές απολαβές από τηλεοπτικές του εμφανίσεις (δείτε εδώ όσα είπε), με τον πρόεδρο του ΣΕΗ να τον στηρίζει

«Νομίζω ότι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει ένα δίκιο. Ο Γιώργος Λιάνης σαφώς έχει κάνει λάθος, το ότι το είχε γράψει στο παρελθόν δεν σημαίνει κάτι, και τότε έπρεπε κάποιος να πει ότι είναι λάθος. Όσο για τη χρηματική απολαβή που ζήτησε για να εμφανιστεί σε εκπομπή, ο καθένας έχει το δικαίωμα να διαχειρίζεται τον εαυτό του όπως θέλει. Αν εκείνος θέλει να τον πληρώνουν για να εμφανίζεται, και δεν το κάνουν τα κανάλια, δεν πετυχαίνει τον στόχο του.

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν μπορεί να το ζητάει, έχει κάθε δικαίωμα και ο άλλος να μην του το δίνει. Υπάρχουν στο εξωτερικό κανάλια και εκπομπές που πληρώνουν τις συνεντεύξεις. Θα μπορούσε να γίνεται και εδώ αυτό αλλά δεν το έχουμε ζητήσει και δεν το έχουμε καταφέρει. Ασφαλώς θα μπορούσαν να πληρώνουν κάτι τα κανάλια, όταν δίνουν τόσα πολλά χρήματα στους παρουσιαστές», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στον Σπύρο Μπιμπίλα

Μάλιστα, μετά την προβολή των συγκεκριμένων δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την δική του γνώμη και τόνισε πως διαφωνεί κάθετα με τον Σπύρο Μπιμπίλα.

«Να σκεφτούμε ποιοι είναι οι σταρς στο εξωτερικό και ποιους πληρώνουν και να σκεφτούμε και ποιοι είναι οι σταρς και στην Ελλάδα. Συμφωνώ με αυτό που είχε πει ότι θέλει να παίρνει κάποια χρήματα για το Σπίτι του Ηθοποιού, αυτό είναι άλλο πράγμα, αλλά το να πληρώνονται οι ηθοποιοί για πάρτη τους το βρίσκω τελείως… Εμένα, Σπύρο μου είναι η δουλειά μου εδώ. Πρόσεξέ με λίγο. Έρχομαι, δουλεύω εδώ και 30 χρόνια και πληρώνομαι από αυτό.

Εσείς όταν έρχεστε καλεσμένοι, μιλάτε για τα θέατρά σας και την τηλεόραση που θα συμμετάσχετε. Άρα αν προβάλεις το θέατρο και κόψεις περισσότερα εισιτήρια, θα πάρεις πιο πολλά λεφτά. Άρα προβάλετε την δουλειά σας. Μην κοροϊδεύετε τον κόσμο Σπύρο μου.

Κανένας ηθοποιός δεν έρχεται επειδή μας συμπαθεί. Όλοι είναι δούναι και λαβείν. Ο ηθοποιός έρχεται εδώ για να προβάλλει τη δουλειά του, άρα κερδίζει λοιπόν λεφτά ή δίνει μία υπεραξία στην καριέρα του. Δεν έρχεται κανείς χωρίς αιτία σε εκπομπή. Μην λέμε στον κόσμο ό,τι θέλουμε.

Άρα κερδίζετε από μία τηλεοπτική παρουσία, γιατί να πληρώνεστε κιόλας; Και όταν εγώ δώσω συνέντευξη, μία φορά στα πέντε χρόνια, δεν πάω να ζητήσω λεφτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.