Εκλογές 2023: Τα 9 μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου που έμειναν εκτός Κοινοβουλίου

Ποια ιστορικά στελέχη δεν τα κατάφεραν

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών βρίσκονται σχεδόν στο 100% της Επικράτειας, με τη ΝΔ να καταφέρνει να συγκεντρώσει ποσοστό 40,79% έναντι 20,07% του ΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ αναλυτικά τα ποσοστά των 7 κομμάτων) Το πρωί της Δευτέρας 22/5, μάλιστα, ως επέκταση αυτού, στην εκπομπή Happy Day, του ALPHA, η Μαρία Νικόλτσιου και ο Χρύσανθος Κοσελόγλου ανέφεραν ονόματα που παρά την δημοφιλία τους δεν κατάφεραν να μπουν στο Κοινοβούλιο.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα ιστορικών στελεχών που έμειναν εκτός Κοινοβουλίου είναι ο Νίκος Φίλης, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Expand player

Εκτός όμως έμειναν και αρκετοί επώνυμοι Έλληνες από τον καλλιτεχνικό κόσμο, όπως ο Μάριος Αθανασίου, η Νόνη Δούνια, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Μιθριδάτης, ο Παύλος Ορκόπουλος, ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Βαγγέλης Σερίφης και η Ελένη Γερασιμίδου.

Οι διάσημοι που εκλέχθηκαν στις εκλογές

Εκλογές 2023: Το πρώτο σχόλιο της Έλενας Ακρίτα μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

«Έγραψα αυτό το πρωί: «Όλοι τους κι μόνοι μας. Όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα δεξιά και αριστερά έχουν συσπειρωθεί έναντιον του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάποια παραπολυαριστερά ξεπλένουν συστηματικά τον Μητσοτάκη και την παρέα του. Τυχαίο»; Δεν ήταν τυχαίο τελικά. Καθόλου τυχαίο.»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Η εκπομπή της κυρίας Σκορδά επισκίασε τη δική σας» - Ένταση στον αέρα του ΑΝΤ1 με τον Χατζηνικολάου και καλεσμένο του

Λάκης Λαζόπουλος: Αμηχανία στον αέρα του ΑΝΤ1 - Η άσεμνη χειρονομία του Λάκη Λαζόπουλου για τον Κατρούγκαλο