Λάκης Λαζόπουλος: Αμηχανία στον αέρα του ΑΝΤ1 - Η άσεμνη χειρονομία του Λάκη Λαζόπουλου για τον Κατρούγκαλο

Γέλασαν οι παρουσιαστές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λάκης Λαζόπουλος: Αμηχανία στον αέρα του ΑΝΤ1 - Η άσεμνη χειρονομία του Λάκη Λαζόπουλου για τον Κατρούγκαλο

Την Κυριακή 21/5 δεν είχαμε ευτράπελα μόνο στα εκλογικά κέντρα, αλλά και στα κανάλια που όλη την ημέρα μετέφεραν το κλίμα των εκλογών 2023 έχοντας στα πλατό τηλεοπτικά πλατό καλεσμένους πολιτικά πρόσωπα, αλλά και πρόσωπα από το χώρο της δημοσιογραφίας, της παρουσίασης και της υποκριτικής.

Ο ΑΝΤ1 είχε την δική του σατιρική παρέμβαση, με τον Λάκη Λαζόπουλο να σχολιάζει όλες τις εξελίξεις γύρω από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Μια κίνηση του ωστόσο, ήταν αρκετή για να προκαλέσει αμηχανία.

«Το βασικό είναι ότι ο μουγγός μίλησε κι εκείνο που είπε είναι «μεταξύ των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος». Ο Μητσοτάκης θέλει τετραετία μόνος του, ο Ανδρουλάκης δεν θέλει γιατί και οι δύο μαζί θα ροκανίζουν ο ένας τον άλλον και δεν θα είναι καλό, για αυτό είπε ο Ανδρουλάκης ούτε Τσίπρα ούτε Μητσοτάκη γιατί κάτι ήξερε. Επίσης, ο Ανδρουλάκης θέλει να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση. Εγώ δεν τον έχω ακούσει να μιλάει τόσο καλά, τώρα μόνο που πήρε λίγο δύναμη.

Επίσης, ο Τσίπρας θέλει μια τετραετία να ξεμαλλιαστούν, μέχρι τις 25 Ιουνίου νομίζω πρέπει να αλλάξει ομάδα γιατί με την ομάδα αυτή δεν μπορεί να πάει και εκείνο που έχω να πω είναι ότι θέλει να γίνει...ο Μητσοτάκης, καλώς ή κακώς, βγήκε πρώτος και πρέπει να το δεχτούμε, να του δώσουμε και συγχαρητήρια. Όπως και στον κ. Ανδρουλάκη», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος με χιούμορ.

Στη συνέχεια ανέφερε για τον Γιώργο Κατρούγκαλο «Ο κος Κατρούγκαλος είπε ότι θα βάλει 20% φόρο, πήρε κι ένα εικοσάρι τώρα… Άντε γεια μας», κάνοντας μάλιστα μια άσεμνη χειρονομία.

Η άσεμνη χειρονομία του Λάκη Λαζόπουλου

Το ''καρφί'' του Κούγια για το Λαζόπουλο - Η αντίδραση του Χατζηνικολάου

Ο ΑΝΤ1 εμπιστεύτηκε το Νίκο Χατζηνικολάου ως παρουσιαστή της ειδικά διαμορφωμένης εκπομπής την ημέρα των εκλογών με πολλά πρόσωπα, που έχουν άποψη για τα πολιτικά να βγαίνουν και να παραθέτουν δημόσια την άποψή τους.

Ένα εξ αυτών λοιπόν ήταν ο Αλέξης Κούγιας και ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος μάλιστα είχε την όψη και το στυλ της εποχής, που παρουσίαζε το ''Αλ τσαντίρι''. Ο παρουσιαστής παρέμενε αμίλητος μέχρι τις 7, που θα έκλειναν οι κάλπες και στο εξής θα σχολίαζε το αποτέλεσμα των Exit Pοll (δείτε το εδώ).

Τη στιγμή εκείνη λοιπόν, ο δικηγόρος που έχει μία ανοιχτή κόντρα με τον παρουσιαστή πήρε το λόγο και είπε μια όλο νόημα μπηχτή για το πρόσωπο του Λάκη Λαζόπουλου.

«Eγώ θα έχω φύγει στις 7», είπε ο Αλέξης Κούγιας.