Βάπτιση κόρης Κώστα Σόμμερ: Παραμυθένιο και λιλά το φόρεμα που επέλεξε η Βαλεντίνη Παπαδάκη (Αποκλειστικό Youweekly.gr)

Στην ίδια απόχρωση και το φορεματάκι της μικρής τους

Αυτή την στιγμή στον ιερό ναό της Παναγιάς Φανερωμένης, στην Βουλιαγμένη, πραγματοποιείται η βάπτιση της κόρης του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη (δείτε εδώ το όνομα που θα της δώσουν) κι εννοείται πως ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρίσκεται εκεί και θα σας μεταφέρει τα πάντα.

Οι γονείς μαζί με την μικρή έφτασαν στην εκκλησία και η αλήθεια είναι πως έκλεψε τις εντυπώσεις η στιλιστική επιλογή της μητέρας που ματσάρει απίστευτα με το φορεματάκι της μικρής.

Expand player

Οι πρώτες εικόνες από την βάπτιση της κόρης του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνη Παπαδάκη

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr ο Κώστας Σόμμερ έφτασε στην εκκλησία κρατώντας τον γιο του αγκαλιά και ύστερα συνόδευσε την μητέρα του στον χώρο.

Νονά της μικρής θα είναι η αδερφή της, Βαλεντίνη, make up artist, Μαρία Παπαδάκη.

Το θέμα της βάφτισης είναι ο αμέθυστος και όπως θα δεις στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr οι αποχρώσεις του μοβ κυριαρχούν τόσο στα ρούχα της μητέρας και της κόρης όσο και στη διακόσμηση.

Περισσότερες φωτογραφίες σε λίγο!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σόμμερ - Παπαδάκη: «Νόμιζε ότι εγώ ήθελα κάτι πιο γρήγορο, να περάσουμε καλά και τέλος» - Η αποκάλυψη για την γνωριμία και το τρίτο παιδί

Του τραγουδούσε, του χόρευε και τον φιλούσε - Τα τρυφερά τετ α τετ Βαλεντίνης Παπαδάκη και Κώστα Σόμμερ στα μπουζούκια