Σόμμερ - Παπαδάκη: Αποφάσισαν για το όνομα που θα δώσουν στην νεογέννητη κόρη τους

Η ανάρτηση στο instagram

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη εδώ και λίγους μήνες, καθώς υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδάκι τους (δείτε εδώ την πρώτη τους ανάρτηση). Το ζευγάρι που έχει ακόμη έναν γιο, τον ενός έτους Ιάσονα, έχει επιστρέψει σπίτι του πλέον και τώρα προσπαθούν να οργανώσουν τη νέα τους καθημερινότητα ως τετραμελής πλέον οικογένεια.

Η πολυαγαπημένη σύζυγος του ηθοποιού, πλέον έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή των δύο παιδιών της και η ίδια ωστόσο στον ελεύθερο χρόνο της, μοιράζεται με τους ακόλουθους της στα social media, κάποιες από τις τρυφερές στιγμές, με τα μικρά της.

Η ανάρτηση του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνη Παπαδάκη με το όνομα της κόρης τους

Το πρωί της Δευτέρας (23/1) μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε ένα σύντομο q&a με τους ακόλουθούς της. Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε, η γνωστή make up arist αποκάλυψε ποιο όνομα έχουν επιλέξει μαζί με τον Κώστα Σόμμερ να δώσουν στη νεογέννητη κόρη τους.

«Σιμόνη θα την πούμε όπως και την μαμά του Κώστα», απάντησε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

H ανάρτηση της Παπαδάκη με την κόρη της

Η αντίδραση του γιου του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη όταν είδε τον μπαμπά του στην τηλεόραση

Όσο, λοιπόν, ο Κώστας Σόμμερ βρίσκεται στα γυρίσματα του σίριαλ, η οικογένειά του τον απολαμβάνει στο "γυαλί" από τον καναπέ τους σπιτιού τους και η γυναίκα του Κώστα Σόμμερ θέλησε να τραβήξει ένα βίντεο με την αντίδραση του γιου τους από τη στιγμή που τον είδε για πρώτη φορά να υποδύεται τον "άγριο" χαρακτήρα του.

Φυσικά, ήταν αξιολάτρευτο στιγμιότυπο, αφού ο μικρός Ιάσωνας έτρεχε πάνω κάτω από την χαρά του με την πιπίλα στο στόμα, φορώντας τις πιτζάμες του.

Και ενώ θα μπορούσε να πιστέψει κανείς πως ο μικρούλης ίσως αισθάνεται κάποια ζήλια που ήρθε ένα νέο μέλος στην οικογένεια, εκείνος είναι πιο χαρούμενος από ποτέ και στέκεται δίπλα στην αδερφή του περήφανος. Μάλιστα, η μανούλα τους απαθανάτισε μία μοναδική στιγμή ανάμεσα στα δύο αδερφάκια και την δημοσίευσε το απόγευμα της Πέμπτης 29/12 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, το αγόρι της οικογένειας έπεσε στην αγκαλιά της αδερφής του και την φίλησε, κάνοντας όλη την πλατφόρμα να "λιώσει".

«Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, σε ευχαριστώ για τα ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα δώρα μου, μάλλον έχω κάνει κάτι πολύ σωστό για να αξίζω τέτοια ανεκτίμητα δώρα φέτος», έγραψε η ίδια στο προφίλ της συγκεντρώνοντας πλήθος αντιδράσεων.

Σε πρόσφατη συνέντευξή τους στο youweekly, το ζευγάρι αποκάλυψε και πως θα ονομάσει το νεογέννητο μωρό του, εξηγώντας από που εμπνεύστηκαν και ποια είναι τα συναισθήματά τους.

Β: Σιμώνη, από τη μαμά του Κώστα. Δεν είμαστε από τις οικογένειες που έχουν τέτοια στερεότυπα.

Κ: Για παράδειγμα δεν δώσαμε στον γιο μας όνομα από τους μπαμπάδες μας, τον βγάλαμε Ιάσονα. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση μάς άρεσε το όνομα, ταιριάζει και με το επίθετο: «Σιμώνη Σόμμερ».

Βαλεντίνη Παπαδάκη Κώστας Σόμμερ παιδιά

Βαλεντίνη Παπαδάκη γιος κόρη