Του τραγουδούσε, του χόρευε και τον φιλούσε - Τα τρυφερά τετ α τετ Βαλεντίνης Παπαδάκη και Κώστα Σόμμερ στα μπουζούκια

Φωτογραδίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Του τραγουδούσε, του χόρευε και τον φιλούσε - Τα τρυφερά τετ α τετ Βαλεντίνης Παπαδάκη και Κώστα Σόμμερ στα μπουζούκια

Ο Κώστας Σόμμερ μπορεί να θεωρούνταν ένας από τους πιο γοητευτικούς εργένηδες στην Ελλάδα, ωστόσο, βγήκε το "λιμάνι" του στην Βαλεντίνη Παπαδάκη. Είναι ζευγάρι από το 2020, ενώ ένα χρόνο μετά απέκτησαν και το πρώτο τους παιδάκι. Μάλιστα, λίγο πριν τον ερχομό του παιδιού τους, παντρεύτηκαν και με πολιτικό γάμο (δείτε φωτογραφίες).

Μπορεί να έζησαν ένα πολύ άσχημο γεγονός, καθώς είχαν μια ατυχή εγκυμοσύνη, ωστόσο, δεν το έβαλαν κάτω και δημιούργησαν την οικογένεια που ονειρευόντουσαν, αφού πριν από μερικούς μήνες ήρθε στον κόσμο και η κορούλα τους, χαρίζοντας στο γιο τους μια αδερφούλα.

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση και το γάμο τους με τα παιδάκι τους να τους γεμίζουν ευτυχία. Βέβαια, δεν ξεχνούν να περνούν και λίγο χρόνο οι δυο τους.

Η έξοδος Σόμμερ - Παπαδάκη και τα φιλιά

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε σε νυχτερινό κέντρο παρέα με φίλους να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, ο ένας δεν ξεκολλούσε από τον άλλον.

Σόμμερ Παπαδάκη μπουζούκια

Σόμμερ Παπαδάκη φωτογραφία

Η γνωριμία τους

«Γνωριστήκαμε σε ένα night club, θα πω, αρκετά περασμένη ώρα, από μία κοινή παρέα. Εγώ είχα πάει πολύ τυχαία. Είναι καμιά φορά το timing που πρέπει να είναι...», είπε αρχικά εκείνη και ο καλός της συμπλήρωσε: «Κι εγώ είχα πάει τυχαία. Εγώ στο συγκεκριμένο μαγαζί έχω πάει δύο φορές στη ζωή μου για να καταλάβεις».

«Στην αρχή, δεν μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε, αλλά φιλικά τελείως. Έλεγα δηλαδή "Εντάξει και τι θέλει τώρα αυτός; Γιατί μου μιλάει τόσο πολύ;". Τον ήξερα και ήμουν και γκρούπι του. Στο σχολείο μου είχαμε μία ατακούλα και λέγαμε "ποιος νομίζεις ότι είσαι, ο Κώστας Σόμμερ;"», πρόσθεσε έπειτα η Παπαδάκη.

«Για να βγούμε την έπαιρνα τηλέφωνο δύο τρεις εβδομάδες», εξήγησε ο ηθοποιός.

«Δεν το έκανα επίτηδες, δεν ήθελα. Όχι ότι δεν μου άρεσε, ένιωθα ότι δεν έχω κάτι να πω με αυτόν τον άνθρωπο. Ήμουν σε μία άλλη φάση στη ζωή μου», ανέφερε η ίδια και ο Κώστας Σόμμερ επισήμανε: «Νόμιζε ότι εγώ ήθελα κάτι πιο γρήγορο, να περάσουμε καλά και τέλος».

Με εκείνη να εξηγεί πως κατέληξαν τελικά να βγαίνουν: «Με πήρε τσαντισμένος μια μέρα και μου λέει "Άκου να σου πω, σου έχω πει για padel, σου έχω πει για φαγητό, σου έχω πει για ποτό, δεν θέλεις τίποτα. Τι θα γίνει, θα βγούμε τελικά; Τι έχεις να χάσεις;". Λέω "Ωραία, άντε να πάμε για φαγητό". Καθόλου ξινή!».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ρωτήθηκαν για ένα τρίτο παιδί: «Αν θέλει ο Κώστας να κάνουμε τρίτο παιδί, δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά θα το κάνει με άλλη, δηλαδή με παρένθετη», απάντησε με χιούμορ η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Διαβάστε επίσης: Κώστας Σόμμερ και Βαλεντίνη Παπαδάκη μας έδειξαν για πρώτη φορά το πρόσωπο της κορούλας τους