Κώστας Σόμμερ και Βαλεντίνη Παπαδάκη μας έδειξαν για πρώτη φορά το πρόσωπο της κορούλας τους

Κούκλα με ζουμερά μαγουλάκια!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
instagram/kostas_sommer
instagram/kostas_sommer

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Κώστας Σόμμερ με την Βαλεντίνη Παπαδάκη, καθώς πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους και το δεύτερο παιδάκι τους, καρπό του μεγάλου έρωτα τους. Χάρισαν στο γιο τους μια μικρή αδερφούλα!

Μπορεί το 2020 να έζησαν μια πολύ άσχημη περίοδο, καθώς η make up artist είχε μια αποβολή (δείτε εδώ τα συγκλονιστικά της λόγια), ωστόσο, άφησαν πίσω τους τις δύσκολες στιγμές και προχώρησαν μπροστά.

Η είδηση ότι ο ηθοποιός είναι ξανά ερωτευμένος κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2020 και παρά τα 18 χρόνια που τους χωρίζουν πολύ σύντομα πήραν την απόφαση να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Ο πελαργός δεν άργησε να έρθει καθώς η Βαλεντίνη Παπαδάκη μήνες αργότερα υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο τους. Ενώ όσο ήταν έγκυος, παντρεύτηκαν με τον Κώστα Σόμμερ, ανταλάσσοντας όρκους αγάπης.

Η κόρη της Βαλεντίνης Παπαδάκη και του Κώστα Σόμμερ

Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ιδιαίτερα από τη στιγμή που έφυγαν από το νοσοκομείο και βρίσκονται στο σπίτι τους (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες μετά την έξοδό τους από την κλινική) μαζί με τον γιο τους και απολαμβάνουν την νέα τους καθημερινότητα.

Και ενώ θα μπορούσε να πιστέψει κανείς πως ο γιος τους ίσως αισθάνεται κάποια ζήλια που ήρθε ένα νέο μέλος στην οικογένεια, εκείνος είναι πιο χαρούμενος από ποτέ και στέκεται δίπλα στην αδερφή του περήφανος. Μάλιστα, η μανούλα τους απαθανάτισε μία μοναδική στιγμή ανάμεσα στα δύο αδερφάκια και την δημοσίευσε το απόγευμα της Πέμπτης 29/12 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βαλεντίνη Παπαδάκη Κώστας Σόμμερ παιδιά

Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς ωστόσο, το ζευγάρι έκανε ακόμη μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στα social media. Συγκεκριμένα, Βαλεντίνη Παπαδάκη και Κώστας Σόμμερ δημοσίευσαν βίντεο από το οικογενειακό τραπέζι και μας έδειξαν το πρόσωπο της μπεμπούλας τους πολύ καθαρά.

Ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε σε ποιον μοιάζει, ωστόσο είναι μια σκέτη γλύκα!