Πήρε εξιτήριο η Βαλεντίνη Παπαδάκη - Σε πελάγη ευτυχίας ο Σόμμερ με τη νεογέννητη κορούλα του

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή μία πολύ ευχάριστη είδηση σχετικά με τον Κώστα Σόμμερ και την αγαπημένη του Βαλεντίνη Παπαδάκη, καθώς έφεραν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους.

Το ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο και μάλιστα αποφάσισε πολύ σύντομα να κάνει άλλο ένα παιδάκι, καθώς ήταν επιθυμία τους τα δύο αδέρφια να είναι κοντά ηλικιακά και να μεγαλώσουν μαζί.

Ο ηθοποιός μπορεί να έχει κάποια χρόνια διαφοράς με τη Βαλεντίνη, αλλά έχει τονίσει σε άλλη συνέντευξη του, πως τώρα ένιωσε ώριμος να στηρίξει το κομμάτι της οικογένειας:

«Το πότε είναι έτοιμος να κάνει κάποιος ένα παιδί το ξέρει μόνο ο ίδιος. Υπάρχει πότε το νιώθεις και πότε μπορείς εσύ ειδικά σαν άντρας να ανεβάσεις τα ποσοστά επιτυχίας του να κρατήσει αυτό το σπίτι. Όσο μεγαλώνεις είσαι πιο ώριμος και ολοκληρωμένος Είδα στοιχεία στη Βαλεντίνη που δέκα χρόνια πριν δεν θα μπορούσα να τα αναγνωρίσω», είχε τονίσει ο Κώστας Σόμερ.

Η κορούλα τους λοιπόν είναι εδώ, με το ζευγάρι να κάνει πολύ τρυφερές αναρτήσεις στα social media με το που ήρθε στη ζωή.

«Ένα τόσο μεγάλο θαύμα σε ένα τόσο μικρό κορίτσι, θα είσαι πάντα τυλιγμένη με λιακάδα, υγεία, αγάπη και λάμψη στη ζωή σου». έγραψε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Βαλεντίνη Παπαδάκη

Σόμμερ γιος

Η έξοδος του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνη Παπαδάκη από το μεαιυτήριο

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε την Κυριακή 25/12 στο μαιευτήριο, από όπου πήρε εξιτήριο το ζευγάρι με την ευτυχία να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους.

Ο Κώστας Σόμμερ κρατούσε τα πράγματα τους και η μανούλα το νεογέννητο, ενώ παράλληλα έδωσαν και ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Σόμμερ - Παπαδάκη